Noua gamă de anvelope mixte Omnitrac de la Goodyear

MEq
By MEq decembrie 5, 2018 01:41

Noua gamă de anvelope mixte Omnitrac de la Goodyear

Goodyear lansează o nouă gamă de anvelope mixte pentru camioane, cu o rezistență optimă la deteriorări și o durată de viață mai mare decât anvelopele mixte Goodyear anterioare, plus garanție la deteriorare accidentală și reșapare. Noua gamă Omnitrac include noua tehnologie DuraShield și îmbină robustețea excelentă cu performanțele sporite și capacitatea de reșapare.

Noile anvelope au fost dezvoltate pentru vehicule care operează în aplicațiile mixte de azi, unde înfruntă condițiile dificile ale șantierelor, dar rulează în principal pe șosele. Acestea includ autobasculante, autobetoniere, pompe de beton și încărcătoare care operează în construcții, precum și camioane din industriile de reciclare și deșeuri, forestieră și agricolă.

Noua gamă Omnitrac cuprinde 10 dimensiuni (șase anvelope de direcție Omnitrac S și patru de tracțiune Omnitrac D), inclusiv una nouă pentru industria serviciilor mixte. Această dimensiune 315/70R22.5 acoperă tendința de creștere a utilizării de cap-tractoare standard în acest sector de piață.

DuraShield este o nouă tehnologie Goodyear cu o centură exclusivă superioară pentru o rezistență suplimentară la deteriorarea carcasei, care îmbunătățește, de asemenea, capacitatea de reșapare. Noua gamă Omnitrac oferă o durată de viață îmbunătățită și conformitate cu simbolul 3PMSF pentru a îndeplini cerințele din ce în ce mai ridicate ale anvelopelor de iarnă.
O caracteristică suplimentară a pneurilor este integrarea identificării prin frecvență radio (RFID), care permite identificarea simplă și conectarea la sistemele de management și urmărire ale pneurilor. Garanția Goodyear Omnitrac acoperă deteriorarea la impact accidental, care face ca o anvelopă înregistrată să fie nereparabilă și inutilizabilă. De asemenea, oferă garanția suplimentară de acceptare 100% a carcasei.

Omnitrac S
Anvelopa pentru puntea de direcție Omnitrac S este proiectată pentru a face față condițiilor specifice întâlnite în industria modernă a construcțiilor și în aplicații similare, unde pe lângă uzul off-road pe șantiere există și un procent ridicat de utilizare pe șosele. Datorită tehnologiei inovatoare DuraShield, performanța bună la uzura pe șosea, plus nivelul semnificativ ridicat de rezistență la deteriorarea benzii de rulare și capacitatea excelentă de reșapare sunt avantaje ale acestei anvelope.

Omnitrac D
Noua anvelopă de tracțiune Omnitrac D are o suprafață de rulare cu trei rânduri de caneluri ale blocurilor direcționale, care optimizează performanța pe șosele și pe timp de iarnă. Omnitrac D oferă performanțe bune la uzură pe șosea, tracțiune excelentă pe toate suprafețele, o durată de viață mai lungă și capacitatea garantată de reșapare. Datorită tehnologiei DuraShield, durabilitatea carcasei și rezistența la deteriorarea benzii de rulare sunt semnificativ îmbunătățite, cu un nivel ridicat de rezistență la ciupituri/rupturi când mașina este în cuplu, inclusiv la activarea sistemului de retarder.

Anvelope trailer
Anvelopele Goodyear Omnitrac MST II 385/65R22.5 și 445/65R22.5 trailer completează noua gamă Omnitrac S și D care oferă un randament kilometric ridicat și o aderență îmbunătățită pentru aplicațiile on- și off-road. Aceste anvelope prezintă o suprafață largă de rulare și oferă un potențial ridicat la uzură și kilometraj, împreună cu o excelentă rezistență la deteriorări și o stabilitate ridicată.

MEq
By MEq decembrie 5, 2018 01:41