Sandvik lansează un concasor cu fălci complet electric

MEq
By MEq octombrie 5, 2023 12:38

Sandvik lansează un concasor cu fălci complet electric

Sandvik Mobile Crushers and Screens continuă să facă pași importanți pe drumul sustenabilității în industria concasării și sortării și lansează noul concasor mobil greu cu fălci UJ443E, complet electric.

Sandvik UJ443E este construit pe o nouă platformă „complet electrică” pe șenile și încorporează componente recunoscute pentru calitatea lor ridicată, precum și o unitate de concasare cu fălci de ultimă generație Sandvik CJ412.

Noua sa stație de alimentare modulară include un buncăr mai mare, două opțiuni de alimentator cu bare Grizzly mai mari și un ciur de sortare opțional pentru o extracție mai bună a materialului mărunțit natural înainte de concasare, permițând operatorilor să-și optimizeze fluxul de proces în funcție de condițiile de alimentare și de material.

Sandvik lansează un concasor cu fălci complet electricCapabil să lucreze în cele mai ostile medii, stația mobilă de concasare cu fălci UJ443E este concepută pentru aplicațiile de procesare a rocii dure și abrazive. Ideal pentru sectoarele de carieră și minerit, dar și pentru antreprenori, este unul dintre cele mai versatile și durabile concasoare primare grele cu fălci, disponibile în prezent.

O soluție durabilă
Aliniat strategiei Sandvik „make the shift”, UJ443E a fost proiectat cu un accent sporit pe sustenabilitate, productivitate și robustețe, păstrând în același timp aspectul și beneficiile pe care clienții le așteaptă de la produsele Sandvik. Concasorul complet electric UJ443E oferă clienților o reducere de până la 30% a consumului de combustibil* și o creștere cu până la 30% a volumului* de material procesat, comparativ cu produsele din generația anterioară.

Utilajul dispune de reductoare finale electrice și un generator încorporat, ceea ce înseamnă că poate fi operat într-un mod mai economic, fiind acționat fie de o sursă externă de energie electrică, fie de HVO sau combustibil diesel de la grupul electrogen încorporat. Atunci când lucrează conectat la o sursă electrică externă, poate oferi mai multe avantaje, precum costuri mai reduse de funcționare, extinderea intervalelor de service ale trenului de rulare, reducerea timpilor pierduți altfel cu realimentarea, reducerea emisiilor pe șantier și reducerea nivelurilor de zgomot. Șenilele cu transmisie complet electrică reduc, de asemenea, utilizarea uleiului hidraulic la nivelul întregii instalații de concasare cu până la 91%*.

UJ443E dispune de o conexiune anterioară de 125 Amp, care permite clienților să opereze înainte o altă instalație, precum un ciur sau un scalper, oferind o reducere de până la 20% a consumului de combustibil, comparativ cu funcționarea separată a unităților.

Sandvik lansează un concasor cu fălci complet electricDepășește granițele
UJ443E oferă o soluție mobilă ușor de utilizat, fabricată folosind componente de cea mai înaltă calitate, cu comenzi și puncte de întreținere accesibile convenabil de la nivelul solului.

Pentru minimizarea timpilor de imobilizare și maximizarea timpilor de funcționare, UJ443E se instalează și se pliază rapid, fiind echipat cu un nou și unic sistem de deblocare a concasorului pentru a elimina orice blocaj la nivelul concasorului cu fălci.

UJ443E permite un acces îmbunătățit pentru întreținere, incluzând acum o nouă platformă de acces dedesubt și un nou buncăr cu pereți pliabili, cu blocare automată, ce poate fi operat de la nivelul solului.

Noul sistem de automatizare cu Optik, include comenzi de operare simplificate și o integrare totală cu sistemul telematic My Fleet. Suportul de diagnosticare, ghidurile preinstalate pentru depanare și informațiile în timp real permit clienților să știe exact cum sunt utilizate echipamentele lor.

*În funcție de aplicație

MEq
By MEq octombrie 5, 2023 12:38