Concasorul cu fălci Sandvik UJ440i – o soluție mobilă robustă și fiabilă

MEq
By MEq aprilie 6, 2022 16:51

Concasorul cu fălci Sandvik UJ440i – o soluție mobilă robustă și fiabilă

Story Highlights

  • Sandvik
  • Sandvik Mining and Rock Technology
  • concasor mobil cu falci
  • concasor cu falci Sandvik
  • Sandvik UJ440i
  • concasare agregate
  • Bergerat Monnoyeur Romania

Related Articles

Sandvik UJ440i este un concasor mobil cu fălci, inteligent, eficient din punctul de vedere al consumului de combustibil și ușor de utilizat. Este o unitate de înaltă calitate, robustă și fiabilă, care a fost proiectată pentru performanță ridicată, siguranță și intervenția minimă a operatorului.

Avantajele clientului includ o funcționare fără probleme, datorită sistemului „inteligent” integrat. Acest lucru permite o operare simplă, deoarece UJ440i este monitorizat continuu și automat de sistemul de control ce operează utilajul, permițând optimizarea completă a producției.

UJ440i dispune de renumita unitate de concasare Sandvik CJ412, cu o dimensiune mare a fălcilor de 47×33” / 1200×830 mm, care asigură o reducere mare a materialului și o performanță constantă. Productivitatea este maximizată de buncărul mare de alimentare. De asemenea, falca are un senzor de nivel în dotarea standard, pentru a menține fluxul optim de material în camera de concasare.

Concasorul mobil UJ440i este operat din radiocomandă și poate fi gata de lucru în mai puțin de 20 de minute, având o configurare sigură de la nivelul solului. Pereții buncărului se pliază hidraulic și se blochează automat în poziție, iar banda principală are o înălțime de descărcare reglabilă. Unitatea este, de asemenea, prevăzută cu zone de impact căptușite cu cauciuc pentru a reduce uzura, a minimiza timpii de imobilizare și a reduce zgomotul.

Modelul este foarte versatil și poate fi oferit în trei variante diferite:
Comfort – Cu alimentator cu bare Grizzly pentru concasarea de piatra și pietriș curate
Classic – Cu alimentator cu bare Grizzly și ciur de sortare (Live under Screen)pentru concasarea pietrei și pietrișului
Trend – Cu alimentator Pan și ciur de presortare (Live Pre Screen) pentru concasarea de piatra și pietriș curate cu diferite granulații

Datorită acestor caracteristici, UJ440i duce concasarea (cu o astfel de stație mobilă cu fălci) la o nouă dimensiune. În cadrul gamei de produse U-440i, Sandvik oferă și concasoare cu con. Modelele UH440i și US440i sunt construite după aceleași specificații înalte și prezintă multe dintre aceleași avantaje pentru clienți ca și modelul UJ440i. Această gamă de utilaje s-a dovedit soluția ideală de concasare în aplicații precum: producția de agregate; minerit de suprafață; extracția de rocă.
La noi în țară, Bergerat Monnoyeur România este reprezentant oficial al concasoarelor Sanvik.

MEq
By MEq aprilie 6, 2022 16:51