CoolDrive – soluția Hyva pentru controlul temperaturii uleiului hidraulic

MEq
By MEq decembrie 17, 2021 16:16

CoolDrive – soluția Hyva pentru controlul temperaturii uleiului hidraulic

Pentru controlul temperaturii uleiului din sistemele hidraulice cu 2 linii, Hyva vine cu soluția CoolDrive. Unitatea de acționare hidraulică compactă, cu răcitor de ulei integrat, este ideală pentru mai multe aplicații, cum ar fi cisternele pentru lichide/gaz sau platformele mobile, unde este necesară doar o cantitate mică de ulei, iar controlul temperaturii uleiului este important.

În astfel de aplicații, masa totală a vehiculului este foarte importantă, iar greutatea redusă a unității Hyva CoolDrive este foarte apreciată – sarcina utilă poate fi mărită cu până la 150 kg, comparativ cu sistemele standard, nerăcite. Unitatea de acționare are dimensiuni foarte compacte și greutate redusă – sub 400 mm lățime și 45 kg (cu tot cu ulei) greutate. Iar economiile de ulei sunt atinse, deoarece unitatea necesită doar 20 de litri.

Funcția de răcire este realizată de un sistem cu ventilator care este acţionat hidraulic. Principiul de funcționare al Hyva CoolDrive este, de asemenea, în conformitate cu cerințele ADR (Carriage of Dangerous Goods by Road); pentru răcire nu se aplică o acționare electrică.
Unitatea poate fi montată pe șasiul camionului sau în spatele cabinei, în caz de constrângeri de spațiu. Sistemul este completat cu o pompă cu piston Hyva, furtunuri și adaptoare, iar în astfel de aplicații, un braț de ghidare a furtunului este, de asemenea, foarte util.

Kit-urile hidraulice bazate pe această soluție reprezintă o extensie naturală a portofoliului hidraulic Hyva pentru a deservi mai bine clienții. Primele loturi ale sistemului sunt în prezent instalate pe anumite piețe, lansarea extinsă urmând a începe în timp util.

MEq
By MEq decembrie 17, 2021 16:16