Oshkosh Corporation va achiziționa Hinowa

MEq
By MEq noiembrie 23, 2022 22:12

Oshkosh Corporation va achiziționa Hinowa

Oshkosh Corporation, companie specializată în producerea de vehicule pentru misiuni critice și echipamente de lucru la înaltime sub marca JLG, a anunțat că a încheiat un acord definitiv pentru achiziționarea Hinowa S.p.A., o companie italiană privată și producător principal de platforme de lucru aeriene pe șenile, mini-dumpere, stivuitoare de paleți pe șenile și trenuri de rulare. Odată finalizată afacerea, Hinowa va deveni parte a segmentului Oshkosh Access Equipment.

„Suntem nerăbdători să primim echipa Hinowa în familia Oshkosh”, a declarat John Pfeifer, președintele și directorul executiv al Oshkosh Corporation. „Această achiziție va accelera capacitățile noastre de electrificare și va oferi oportunități de creștere pe piețele principale și pe cele adiacente.”

Hinowa este recunoscută pentru echipamentele sale avansate de șenile și experiența în electrificare, fiind unul dintre producătorii care au adoptat de timpuriu tehnologia bateriilor litiu-ion. Hinowa produce nacele cu braț articulat compacte pe șenile JLG încă din 2010, inclusiv modele electrice, hibride și diesel.

„Suntem încântați să ne extindem relația pe termen lung cu Hinowa”, a declarat Frank Nerenhausen, vicepreședinte executiv, Oshkosh Corporation și președinte, JLG Industries. „Combinarea capacităților noastre ne va permite să deservim mai bine clienții și să ne extindem amprenta operațională în Europa.”

Hinowa a fost fondată în 1987 în Nogara, Italia, iar astăzi are o unitate de producție de aproximativ 250.000 mp și o fabrică de componente de 50.000 mp, totalizând aproape 230 de angajați. Compania are o istorie îndelungată în inovare, oferind o linie diversă de produse premium pentru aplicații de lucru la înălțime.

„Suntem încântați să ne alăturăm Oshkosh Corporation”, a declarat Dante Fracca, fondatorul și proprietarul Hinowa. „Relația noastră de succes de 12 ani cu JLG, împreună cu valorile fundamentale comune în jurul culturii, siguranței, productivității și durabilității ne poziționează bine pentru viitor.”
Tranzacția, care este supusă condițiilor obișnuite de perfectare, este așteptată să se încheie în termen de 90 de zile.

MEq
By MEq noiembrie 23, 2022 22:12