Performanţă precisă şi profitabilă cu sistemul Volvo Co-Pilot

MEq
By MEq august 3, 2016 23:59

Performanţă precisă şi profitabilă cu sistemul Volvo Co-Pilot

Afişajul interactiv inteligent de la Volvo CE oferă informaţii în timp real despre munca desfăşurată de o gamă exclusivă de utilaje Volvo, asigurând un înalt standard de eficienţă şi acurateţe în orice aplicaţie.

Volvo CE a dezvoltat sistemul Volvo Co-Pilot, un afişaj de ultimă oră montat la bord, pentru o gamă exclusivă de utilaje Volvo. Ecranul tactil de înaltă definiţie este partenerul operatorului în interiorul cabinei, oferindu-i acces nerestricţionat la toate funcţiile integrate. Aducând cu sine o gamă întreagă de soluţii menite să asigure productivitatea, eficienţa consumului de combustibil, disponibilitatea şi siguranţa, acest afişaj de 10 inci de top în industria de profil oferă (operatorului şi proprietarului) toate informaţiile de care au nevoie pentru o exploatare a utilajului extrem de productivă şi profitabilă.

Nivel de producţie ridicat şi constant
In lucrări de compactare a asfaltului, săpare a şanţurilor sau încărcare a materialelor grele, sistemul Volvo Co-Pilot oferă un nivel inegalabil de manevrabilitate. Dar sistemul nu poate face acest lucru de unul singur. Afişajul interactiv lucrează simultan cu sistemul Volvo Assist, care, în prezent, constă din sistemele Load Assist pentru încărcătoare compacte, Dig Assist pentru excavatoare, Compact Assist pentru compactoare de asfalt şi Pave Assist pentru finisoare. Sistemul Volvo Co-Pilot este proiectat să conlucreze perfect cu fiecare aplicaţie, furnizând date operaţionale în timp real pentru o experienţă de exploatare sensibilă, armonioasă şi eficientă.

EXC_EXW_Dig_Assist_W_02714_01_V Cu ajutorul sistemului Volvo Co-Pilot, operatorul beneficiază de acces simplu şi uşor la toate funcţiile unificate ale sistemului Volvo Assist, instalat din fabrică pe o gamă exclusivă de încărcătoare compacte, excavatoare, compactoare de asfalt şi finisoare Volvo.
Pe lângă faptul că garantează o performanţă precisă, acest afişaj de regim greu este proiectat să menţină în permanenţă producţia la o capacitate constantă. Indiferent de lucrare, sistemul Co-Pilot garantează finalizarea la timp a acesteia. Datorită afişajului Volvo Co-Pilot şi sincronizării totale cu sistemul Volvo Assist, atât operatorul cât şi utilajul beneficiază de o mai mare disponibilitate care garantează desfăşurarea lucrărilor conform graficului de lucru.

Operare sigură şi uşoară
Sistemul uşurează lucrările grele si, în plus, reduce la minimum întreruperile survenite în fluxul de lucru, pentru o mai mare siguranţă pe şantier. Datorită numărului mai mic de meniuri de pe ecran, afişajul poziţionat în mod ergonomic reduce interacţiunea operatorului, permiţându-i acestuia să rămână concentrat asupra sarcinii pe care o are de îndeplinit. Atunci când sunt atinse limitele de funcţionare presetate, sistemul Volvo Co-Pilot îl alertează pe operator cu privire la acest lucru prin intermediul semnalelor audio şi vizuale. Utilizarea acestei tehnologii inteligente elimină deplasarea în jurul utilajului, precum şi necesarul de personal suplimentar pe şantier.

Operatorii pot personaliza în câteva secunde funcţiile şi obiectivele de îndeplinit şi monitoriza cu uşurinţă derularea lucrărilor cu o mai mare independenţă şi încredere.
Fiind dotat cu un hard-disk intern de 14 GB, sistemul Volvo Co-Pilot oferă suficient spaţiu pentru stocarea a aproximativ şapte luni de date ample despre performanţa şi productivitatea utilajului. Aceste informaţii le oferă clienţilor posibilitatea de a analiza modul de utilizare a utilajului şi a identifica aspectele care pot fi îmbunătăţite.

MEq
By MEq august 3, 2016 23:59