Jungheinrich România sprijină comunitățile locale

MEq
By MEq noiembrie 15, 2021 12:27

Jungheinrich România sprijină comunitățile locale

România traversează anul acesta o perioadă complicată atât din punctul de vedere al crizei sanitare gererate de pandemie, cât și din punct de vedere economic (criza facturilor la energie și creșteri accelerate ale prețurilor de consum). Deoarece acordă o atenție sporită responsabilității sociale, Jungheinrich România a decis să se implice prin susținerea rețelei naționale a băncilor de alimente. În acest sens, compania a donat un transpalet electric cu catarg nou Băncii locale pentru Alimente, Roman, contribuind astfel activ la susținerea colectării și distribuției alimentelor către persoanele vulnerabile din țara noastră.

Banca pentru Alimente este o organizație non-profit ce colectează gratuit bunuri de consum de la donatori (agenți economici, persoane fizice, producători agro-alimentari) și le distribuie către persoanele aflate în nevoie și instituțiilor caritabile. De la inaugurare și până în prezent, prin intermediul celor trei Bănci pentru Alimente din București, Cluj și Roman, s-a depășit pragul de 1.000 de tone de produse alimentare colectate.

„Aflând de această inițiativă, ne-am gândit care ar fi cea mai bună modalitate de a sprijini proiectul. Acordăm o mare atenție implicării în viața comunităților locale și ne dorim să contribuim activ la susținerea categoriilor de persoane defavorizate. Am decis, așadar, că donarea unui transpalet electric ar fi cea mai bună modalitate prin care am putea sprijini eforturile Băncii locale pentru Alimente, Roman. În calitate de furnizor de soluții complete în domeniul intralogisticii, Jungheinrich pune un mare accent pe responsabilitate, principiile ecologice și sociale făcând parte din identitatea brandului. Acest lucru ne permite să răspundem nu doar așteptărilor clienților, ci și nevoilor comunităților în care ne desfășurăm activitatea,” a afirmat doamna Imke Fasold, director general al Jungheinrich Romania.

Jungheinrich Group, furnizor mondial de servicii logistice complete, s-a alăturat inițiativei „50 Sustainability & Climate Leaders” care încurajează soluțiile sustenabile prietenoase cu mediul înconjurător.

MEq
By MEq noiembrie 15, 2021 12:27