Raimondi lansează noua macara turn flat-top MRT234

MEq
By MEq octombrie 31, 2017 23:10

Raimondi lansează noua macara turn flat-top MRT234

Ultima noutate în tehnologia ”heavy lifting” de la Raimondi Cranes SpA este macaraua turn flat-top MRT234. Prezentată întâi rețelei exclusive de vânzări Raimondi, înainte de lansarea la scară largă, MRT234 a înregistat deja comenzi ridicate datorită designului îmbunătățit. Pentru modelul MRT234, livrările au început oficial în septembrie, iar acum a fost lansat la nivel global.

”Suntem încântați să lansăm modelul MRT234, după luni de pregătire. Echipa de cercetare & dezvoltare a Raimondi a lucrat împreună cu diverși furnizori timp de patru luni pentru a construi prototipul, ridicat în versiunea beta, în august 2017, la sediul nostru din Italia. Etapa finală de testare a durat trei luni, inclusiv preasamblarea macaralei, evaluând mai multe tipuri diferite de configurații și toate testele structurale ale modelului”, a spus ing. Domenico Ciano, director tehnic, Raimondi Cranes. „Această etapă de testare, parte a procedurilor tehnice interne de control al calității, a oferit evaluări ale măsurătorilor de performanță și a permis inginerilor să observe aceste valori pe șantier, asigurând astfel cele mai bune rezultate posibile utilizatorilor finali”, a adăugat Ciano.

La noua macara MRT234, operatorul va observa imediat o îmbunătățire semnificativă a performanței și a controlului. Raimondi a lucrat pentru a crește viteza mișcărilor de rotire și de deplasare a căruciorului, ambele îmbunătățite cu aproximativ 30%. Mișcarea lină și precizia la înălțime au fost, de asemenea, îmbunătățite, crescând productivitatea și reducând marja de eroare. Designul lui MRT234 îmbină optim elementele mecanice, structurale și electronice, care permit o productivitate sporită, siguranță și o interfață mai bună pentru utilizator.

„Noul produs Raimondi este puternic orientat spre user experience (experiența utilizatorului), iar aceste caracteristici centrale UI / UX (user interface / user experience), pionierate de companiile de tehnologie din Silicon Valley, atunci când sunt aplicate pe utilajele heavy lifting, au ca rezultat un produs de înaltă performanță, care îi oferă operatorului o ușurință extremă la fața locului”, a mai spus Ciano, remarcând unele dintre cele mai inovatoare progrese ale designului noului produs.

Raimondi MRT234 este cel mai nou model de macara turn flat-top din gamă, cu o lungime maximă a brațului de 70 m și o capacitate maximă de 12.00 0kg, cu patru configurații ale mișcării de coborâre. La rază maximă, poate ridica 2250 kg, în modul Ultralift. Cele opt configurații diferite ale lungimii brațului, de la 70 la 28 m, satisfac toate necesitățile în termeni de configurații specifice de șantier. MRT234 poate fi echipată cu două trolii de ridicare diferite: de 45 kW (putere standard instalată) sau de 55 kW (mai puternic).

MEq
By MEq octombrie 31, 2017 23:10