Noi caracteristici pentru FlexiROC T15 R

MEq
By MEq decembrie 3, 2015 19:58

Noi caracteristici pentru FlexiROC T15 R

Deşi are dimensiuni reduse, foreza de suprafaţă pe roţi 4×4 Atlas Copco FlexiROC T15 R a avut un impact mare pe piaţa încă de la lansarea sa din 2008. Acum a fost modernizată, având o serie de îmbunătăţiri ce o fac mai eficientă.

Proiectată pentru executarea găurilor de 27-51 mm, platforma FlexiROC T15 R este un echipament esenţial în aplicaţii solicitante în construcţii, cariere şi minerit. Noile caracteristici includ printre altele un motor Cummins 2.8 Tier 4F sau o unitate de comandă de la distanţă prin Bluetooth de 2,4 Hz. Foreza are o extindere a braţului până la 4500 mm, sistemul de perforare putând efectua găuri practic în orice poziţie. Mai mult, e nevoie de doar câteva minute pentru a reaşeza echipamentul pentru următoarea operaţie, verticală sau orizontală. Sistemul de control reglează automat impactul şi viteza de avans, proporţional cu cuplul de rotaţie, ceea ce înseamnă o productivitate ridicată şi foraje fine chiar şi în structuri de rocă moale.

Echipată cu un perforator hidraulic performant din clasa COP 1020, având o capacitate excelentă de reglare fină şi stabilizatori laterali, această platformă de foraj de suprafaţă se poate utiliza cu încredere în terenuri accidentate sau în locuri în care în mod normal este greu de ajuns. Ca bonus, consumul de combustibil poate fi redus la minimum, întrucât turaţia motorului poate fi reglată acum direct din sistemul de control de la distanță.

MEq
By MEq decembrie 3, 2015 19:58