Anul acesta, la World of Concrete, Deutz a prezentat două noi motoare sub 19 kW

MEq
By MEq ianuarie 28, 2019 20:23

Anul acesta, la World of Concrete, Deutz a prezentat două noi motoare sub 19 kW

Deutz Corporation, filiala americană a companiei Deutz, și-a prezentat oferta lărgită de motoare, la World of Concrete 2019. Vedetele de anul acesta au fost două noi motoare diesel (D1.2 / D1.7) în gama de puteri sub 19 kW. Deutz Corporation achiziționează aceste motoare de la Kukje Machinery Co. și le va comercializa sub brandul său începând din al doilea trimestru al lui 2019. Companiile au semnat un acord în acest sens și au în vedere un parteneriat pe termen lung. Prin acest acord, Deutz este cu un pas mai aproape de crearea unui kit modular de produse și își extinde oferta în gama de puteri sub 19 kW. Motoarele oferă, de asemenea, oportunități pentru noi aplicații și – împreună cu conceptele electrice și hibride – reprezintă un răspuns la trendul actual al pieței de reducere a emisiilor.

Cele două motoare compacte cu trei cilindri, cu capacități de 1,2 și 1,7 litri, vor fi disponibile inițial pentru piețele americane. Sunt concepute pentru a răspunde cerințelor unui număr în creștere de clienți care doresc să producă utilaje eficiente, precum platforme aeriene, utilaje de săpat șanțuri și miniîncărcătoare utilitare, pompe și utilaje pentru grădinărit. Ambele vor purta marca Deutz și vor primi suport total din partea rețelei de service Deutz.

„Previzionăm o cerere crescută pentru motoare mai mici și mai eficiente în această gamă de putere”, a spus Robert Mann, președinte și CEO al Deutz Corporation. „D1.2 și D1.7 sunt motoare simple și accesibile care respectă cele mai recente standarde de emisii, atât în America de Nord, cât și în Europa”.

Aceste motoare diesel mici oferă un cuplu excepțional de ridicat, disponibil de obicei numai la modelele cu o putere mai mare. Reprezintă o opțiune suplimentară de la Deutz, alături de motoarele sale full-hybrid, ca răspuns la tendința de reducere a dimensiunilor motoarelor și a plajei de puteri.

MEq
By MEq ianuarie 28, 2019 20:23