Rebranding al trencher-ului rutier Tigercat

MEq
By MEq martie 2, 2023 19:09

Rebranding al trencher-ului rutier Tigercat

Tigercat Industries colaborează de peste două decenii cu Street Works, o companie din Taunton, Massachusetts axată pe construirea și comercializarea unui anume tip de utilaj – o combinație de tractor articulat cu atașament de frezare a suprafețelor asfaltate (străzilor), pentru lucrări utilitare de infrastructură.

Modelul actual, T726G de 370 CP, urmează să fie rebranduit ca TCi 730. Tigercat Industries va continua să construiască și să sprijine produsul, iar Street Works va continua să fie singurul distribuitor de pe piața nord-americană. Fiind un produs din clasa utilajelor on-road pentru sectorul construcțiilor și al utilităților, rebranding-ul îl va alinia la strategia generală de marketing de produs a companiei și va face distincția clară dintre utilajele destinate sectorului forestier și alte segmente industriale.

„Street Works, Inc. aniversează al 23-lea an de când lucrează cu Tigercat Industries și se apropie cu pași repezi de borna ce marchează cel de-al 50-lea street trencher vândut pe piața de utilități din nord-est”, spune Brian Marksohn, membru în board-ul de conducere. „De-a lungul anilor, ne-am menținut ca o companie mică, iar trencherul stradal si-a câștigat reputația de utilaj de calitate superioară, eficient din punct de vedere al costurilor pentru instalarea de utilități subterane.”

Despre TCi 730
TCi 730 permite constructorilor să acceseze rapid și eficient liniile de utilități ce traversează străzile si căile urbane de acces cu un singur utilaj. 730 este special conceput pentru a săpa șanțuri de diferite lățimi și adâncimi pe suprafețele drumurilor din asfalt și beton. Unealta de lucru pentru săparea șanțurilor frezează materialul și totodată umple într-o singură trecere, înlocuind mai multe operațiuni tradiționale dintr-o singură trecere. Săparea poate începe imediat după frezarea stratului de suprafață.

MEq
By MEq martie 2, 2023 19:09