Sandvik lansează seria de concasoare cu con 800i îmbunătățită cu noul sistem ACS-c 5

MEq
By MEq martie 5, 2024 16:25

Sandvik lansează seria de concasoare cu con 800i îmbunătățită cu noul sistem ACS-c 5

Story Highlights

  • Sandvik
  • concasor cu con Sandvik 800i
  • Automation & Connectivity System (ACS-c 5)

Related Articles

Filozofia de proiectare a concasoarelor cu con Sandvik se bazează pe evoluția continuă a pieselor, materialelor și tehnologiilor pentru a îmbunătăți fiabilitatea, disponibilitatea și productivitatea pe care se bazează clienții. Acest angajament a condus la cele mai recente progrese din industrie în domeniul concasării conectate – gama îmbunătățită de concasoare 800i cu noul sistem ACS-c 5.

„Concasoarele cu con 800i îmbunătățite cu noul ACS-c 5 reprezintă un viitor pas natural în stabilirea standardului pentru concasare. Combinația lor ideală de forțe mari de concasare, fiabilitate și simplitate le fac mai ușor de operat, gestionat și întreținut, ceea ce duce la creșterea productivității și a timpilor de funcționare, care schimbă regulile jocului în termeni de performanță operațională”, a spus Javier Valdeavellano, Lifecycle Manager pentru concasoare cu con 800i.

Cele mai recente concasoare 800i cu noul sistem ACS-c 5 combină un design mecanic simplu, dar robust, cu o automatizare puternică, ușor de utilizat, pentru a sprijini mai bine diversele roluri operaționale. Accesul la informații operaționale, combinat cu simplitatea și fiabilitatea asigură capacitatea echipei de a lucra fără probleme, atingându-și obiectivele.

Concasoarele cu con Sandvik 800i sunt proiectate de la zero pentru a maximiza tonajul produsului final dorit. Pur și simplu selectați configurația corectă a camerei, setați programul concasorului pentru sistemul de automatizare și începeți concasarea.

Simplitatea designului mecanic este cheia pentru fiabilitate și disponibilitate maximă. Concasoarele Sandvik 800i au evoluat cu noi avantaje mecanice și de automatizare care simplifică service-ul și depanarea, îmbunătățesc siguranța și optimizează performanța, reducând în același timp timpii de inutilizare.

Concasoarele 800i modernizate vizează ineficiența din exploatările active, precum și din zonele verzi. De exemplu, în scheme de flux care includ concasarea în 3 etape și măcinarea convențională. Concasoarele 800i sunt potrivite și în circuitele HGPR. Ele pot concasa mai mult și livrează fracții mai fine pentru procesele din aval.

Concasoarele 800i sunt gata să fie conectate la serviciul digital bazat pe cloud SAM de la Sandvik, pentru colectarea și analiza datelor, ce sprijină excelența operațională în stațiile de concasare și sortare.

„SAM adună informații de la toate echipamentele Sandvik conectate pentru a oferi o imagine de ansamblu completă a întregii operațiuni. Fiți la curent cu starea echipamentului dvs. conectat, comunicați între echipe, vizualizați alertele și notificările, comandați proactiv piesele de schimb necesare etc. Noua aplicație mobilă SAM pentru iOS și Android vă permite accesul la date și informații despre concasor”, spune Ali Jumaa, Digital Solution Specialist.

MEq
By MEq martie 5, 2024 16:25