Noua serie Sandvik CH800i – revoluție în concasarea conectată

MEq
By MEq decembrie 15, 2018 21:39

Noua serie Sandvik CH800i – revoluție în concasarea conectată

Seria Sandvik CH800i de concasoare cu con conectate este prima care oferă o concasare inteligentă pe baza informațiilor obținute prin intermediul portalului My Sandvik. Acestea permit managerilor și operatorilor să ia decizii pe baza faptelor și să observe zonele ce necesită îmbunătățire directă, sporind astfel timpii de funcționare și disponibilitatea.

My Sandvik este cea mai recentă inovație a concasoarelor Sandvik. Celelalte funcții automate măsoară continuu starea componentelor de uzură, în timp ce Hydroset și supapa de descărcare electrică oferă automat protecție la supraîncărcare, pentru a permite trecerea fierului sau a altor materiale ce nu pot fi concasate. Sistemul ASRi adaptează automat concasoarele la variațiile condițiilor de alimentare.

Sandvik CH800i vine cu o serie de upgrade-uri, inclusiv un arbore principal cu 65% mai puternic, precum și carcase superioare și inferioare cu până la 50% mai robuste decât la modelele anterioare, oferind mai multă fiabilitate și o disponibilitate mai mare.

„Noile tehnologii digitale vor transforma modul în care funcționează minele și carierele. Funcția My Sandvik este primul pas important în obținerea informațiilor despre productivitate și întreținerea predictivă care vor duce industria noastră mai departe. Este minunat să oferim clienților noștri un serviciu care va face cu adevărat diferența în ceea ce privește profitabilitatea lor”, spune Mats Dahlberg, Vicepreședinte Lifecycle Service Stationary Crushing and Screening, Sandvik Mining and Rock Technology.

CH800i dispune de carcase superioare și inferioare prinse în șuruburi, nu sudate, pentru a reduce timpii de întreținere și a crește siguranța. Întrucât nu este necesară sudarea la schimbarea elementelor de uzură, procesul este cu până la 90% mai rapid. Noul sistem de concasare CH800i poate fi achiziționat ca un concasor complet nou sau, la alegere, ca soluție Sandvik Reborn, înlocuind concasorul existent cu unul nou și reutilizând infrastructura și elementele auxiliare existente. Această instalare plug-and-play minimizează întreruperile și maximizează productivitatea, oferind economii de până la 40% în comparație cu un sistem complet de concasare.

MEq
By MEq decembrie 15, 2018 21:39