Noua mini-macara Jekko JF235 are un potențial revoluționar

MEq
By MEq iunie 4, 2024 19:06

Noua mini-macara Jekko JF235 are un potențial revoluționar

Jekko își reafirmă spiritul de pionierat în lumea echipamentelor pentru ridicat odată cu lansarea pe piață a ceea ce se anunță a fi o adevărată revoluție tehnologică: JF235. Fiind veriga de lanț dintre macaralele montate pe camioane și minimacarale, JF235 se alătură seriei de mini-macarale pe șenile cu braț articulat de la Jekko, ce cuprinde modelele JF365, JF990 și JF545, fiind cel mai mic model al gamei, dar și cel mai bogat în funcții noi.

Noua mini-macara Jekko JF235 are un potențial revoluționarÎn ciuda dimensiunilor sale compacte (4,74 m lungime, 1,6 m lățime și 2,6 m înălțime), JF235 este o forță. Echipată cu braț principal cu 4 extensii și vârf de braț cu 4 extensii, poate ridica până la 6.150 kg și atinge o înălțime maximă de 15 m cu brațul principal și de 25 m cu vârful de braț. JF235 depășește așteptările cu o performanță care o compară cu macaralele mai mari și este ideală pentru lucrări de întreținere industrială, instalarea de ferestre și uși, diverse aplicații în construcții sau în sectorul forestier.

Design îmbunătățit
JF235 ridică ștacheta mai sus decât modelul JF545. Contragreutatea, amplasată înainte în exterior, pe partea din spate a macaralei, este acum integrată în cadru pentru a elimina spațiul ocupat de turela rotativă din spatele mașinii. Macaraua este echipată cu 4 stabilizatori independenți, controlați direct de la telecomandă. Fiecare stabilizator este echipat cu o extensie dublă și se poate roti de la 0° la 45°. Nivelul de stabilitate este calculat automat și afișat atât pe display-ul telecomenzii, cât și pe ecranul de bord. Rezultat? Stabilitate maximă și siguranță totală în orice moment.

Bi-energy power
JF235 dispune de un motor Diesel Euro 5 de 1,5 l cu un sistem electronic inteligent ce adaptează turația la cerințele sistemului hidraulic: acest lucru asigură un consum foarte scăzut în timp ce rezervorul de 52 l permite intervale lungi de operare. În plus, pachetul electric de 13,5 kW, alimentat prin cablu, permite operarea în modul complet electric în spații închise (la interior) și locuri publice.

O nouă interfață cu utilizatorul
Interfața de utilizator de pe JF235 este proiectată pentru a reda informațiile operaționale și tehnice ale mini-macaralei într-un mod simplu și ușor de utilizat. Din acest motiv, datele referitoare la stabilitate, macara, motor și diagnosticare sunt afișate pe un ecran tactil de 7 inch rezistent la apă și praf, unde totul poate fi gestionat cu o simplă atingere.

Noua mini-macara Jekko JF235 are un potențial revoluționarSistemul electro-hidraulic
Acest model de ultimă generație introduce un concept tehnologic care deschide noi căi în sectorul de ridicare. Pompa hidraulică modulară are un control optimizat atât al presiunii, cât și al capacității uleiului, ceea ce asigură precizie maximă combinată cu viteza maximă. Acesteia i se alătură sistemul de răcire independent – un cooler electric care menține temperatura de funcționare a uleiului la cca. 40°, extinzând astfel performanța mini-macaralei și ciclul de lucru. Întregul sistem este proiectat și dezvoltat 100% de Jekko cu scopul de a stabili un standard de calitate nou și de neegalat.

Accesorii
Mini-macaraua JF235 poate fi folosită cu o mare varietate de accesorii, fiind extrem de versatilă. Pe lângă cârlig, troliul de cablu de 1,5 t și vârful de braț hidraulic de 2 t, pot fi instalate mai multe prelungiri mecanice, brațe cu zăbrele și de manipulare precum JVM800. De asemenea, se pot utiliza accesorii hidraulice externe – acționate de două linii dedicate – precum rotoare, dispozitive de prindere, de tăiere și multe altele. Nu în ultimul rând, mini-macaraua este certificată pentru utilizarea cu nacele, disponibile în diferite modele în funcție de capacitatea și mișcările necesare.

Inovatorul sistem de management al JF235 deschide deja calea către producția de noi macarale compacte, iar utilizarea sa va fi extinsă la următoarele modele JF pentru a revoluționa standardul acestui sector.

MEq
By MEq iunie 4, 2024 19:06