MINExpo 2021: MAXAM Tire a lansat cea mai mare anvelopă a sa destinată camioanelor rigide

MEq
By MEq septembrie 16, 2021 18:25

MINExpo 2021: MAXAM Tire a lansat cea mai mare anvelopă a sa destinată camioanelor rigide

Cu ocazia târgului MINExpo 2021, MAXAM Tire North America și-a prezentat progresul făcut în industria de exploatare minieră. Compania a prezentat cea mai mare dimensiune de anvelopă minieră, 53/80R63 MS453, împreună cu alte produse care oferă o soluție extinsă pentru maximizarea operațiunilor miniere la nivel global.

Un punct de atracție al standului său a fost anvelopa de 63 inch, MS453, introdusă recent ca prima anvelopă MAXAM în această dimensiune. Proiectata pentru a face față celor mai severe provocări de transport, MS453 are un design agresiv, unic al benzii de rulare și un perete lateral consolidat. Fabricata utilizând o metodă brevetată, în două etape, ce implică amplasarea îmbunătățită pe carcasă a centurii și a benzii de rulare, MS453 este produsă la cel mai înalt standard. MS453 a fost supusă unor teste extinse în exploatările miniere, în Nevada, S.U.A., precum și în alte părți de pe glob, depășind așteptările clienților.

„Suntem nerăbdători să instruim clienții cu privire la avantajul anvelopelor MAXAM pentru industria minieră”, a spus Matt Johnson, vicepreședintele MAXAM Mining Group. Lansarea modelului de 63 inch completează seria de anvelope destinate camioanelor rigide.

Pe lângă gama sa de soluții OTR, compania a expus mai multe anvelope pentru utilajele adiacente ce au un rol esențial în succesul și productivitatea operațiunilor miniere. Una dintre acestea este anvelopa MS405, care recent a primit aprobare OEM din partea Cat. Cu un „pattern” adânc E4/L4 ce combină aderența excelentă, stabilitatea și performanța, MS405 oferă utilizatorilor o soluție ce satisface toate cerințele din mediile dure de operare. Proiectată pentru a minimiza vibrațiile la viteze de ciclu mai mari, MS405 oferă încărcătoarelor frontale, autogrederelor și altor utilaje terasiere cel mai mic cost per oră, în industrie. Asemenea celorlalte produse OTR aprobate OEM, MS405 este o realizare și marchează angajamentul MAXAM de a aduce soluții de calitate pe piață.

„Produsele noastre aprobate OEM arată cum MAXAM continuă să aducă soluții bazate pe performanță clienților la nivel global”, a declarat Troy Kline, președintele MAXAM North America. „Obiectivul nostru este să oferim clienților produse care le cresc productivitatea… Nu suntem doar o companie producătoare de anvelope, ci un adevărat furnizor de soluții de business”, a mai spus acesta.

MEq
By MEq septembrie 16, 2021 18:25