Noua minimacara Jekko JF545 – evoluția speciilor

MEq
By MEq august 23, 2017 14:38

Noua minimacara Jekko JF545 – evoluția speciilor

JF545 este ultima noutate în familia Jekko, ce revoluționează sistemele tradiționale de ridicare prin adăugarea unui tren de rulare cu șenile la o macara articulată care până acum era montată pe camioane.

Îmbinarea celor două concepte diferite în domeniul ridicării deschide noi orizonturi și oportunități de aplicare. Aceasta este perspectiva care a dat naștere noului concept JF545 de la Jekko, care a fost recent prezentat pieței cu scopul clar de a reuni și transforma domeniul minimacaralelor și al macaralelor cu braț articulat. Noul model JF – dezvoltat de compania italiană din Treviso, lider mondial în segmenul minimacaralelor, în parteneriat cu Fassi – schimbă sistemele tradiționale de ridicare prin adăugarea de șenile unei macarale cu braț articulat, care în mod normal a fost întotdeauna montată pe camioane.

Și ca de fiecare dată, schimbând perspectiva, descoperim o lume cu totul nouă și un nou scop, aplicații potențiale și infinite pentru un instrument care combină punctele forte ale diferitelor zone.

„Cultura minimacaralelor face un pas important spre macaralele cu braț articulat pentru a prezenta un produs inovator ușor de utilizat, accesibil unei piețe mai largi care caută continuu noi soluții, în special în domeniul întreținerii și service-ului, în contexte logistice și de mediu din ce în ce mai complexe”, a explicat Diego Tomasella, CEO al Jekko.

MEq
By MEq august 23, 2017 14:38