Noile cupe Volvo pentru aplicații specifice

MEq
By MEq iunie 28, 2016 01:08

Noile cupe Volvo pentru aplicații specifice

Volvo Construction Equipment a introdus trei cupe noi proiectate special pentru a se potrivi încărcătoarelor compacte Volvo L110-L350 – cupa pentru nisip, cupa de remanipulare cu fund plat și cupa de remanipulare, care vor înlocui modelul curent.

Optimizate pentru aplicația căreia îi sunt destinate, cupa de remanipulare și cupa pentru nisip permit încărcătoarelor compacte să lucreze la capacitate maximă, ajutând clienții să economisească timp, bani și efort. Clienții Volvo pot alege opțiunea cea mai bună dintr-o gamă largă de atașamente, care să le permită să îndeplinească – și să depășească – cerințele șantierului de lucru, asigurând astfel o exploatare mai profitabilă.
Cupa Volvo de remanipulare, cupa de remanipulare cu fund plat și cupa pentru nisip, cu design inteligent, sunt ușor de umplut datorită formei lor, raportului echilibrat dintre lungimea tablei de fund și cea a peretelui posterior, precum și datorită găurilor pentru șuruburi cu cap înecat. Aceste caracteristici menite să sporească productivitatea le permit operatorilor să realizeze mai mult într-un ritm mai rapid, îmbunătățind eficiența consumului de combustibil cu până la 20%. Apărătorile optimizate împotriva revărsării deviază materialul pentru o mai bună protecție a sistemului de cuplare, în timp ce plăcile laterale curbate asigură un nivel excelent de restricționare, protejând materialul pentru un plus de eficiență în exploatare. Pentru a preveni amestecarea materialelor din clase diferite, cupele sunt prevăzute cu cavități minimizate.

Profit în fiecare cupă
Utilizată într-o carieră sau într-o balastieră, cupa de remanipulare asigură un nivel înalt de productivitate și de eficiență a consumului de combustibil în operațiuni de remanipulare. Proprietarii se pot aștepta la un nivel maxim de performanță și cheltuieli cu combustibilul mai reduse datorită cupei ușor de umplut, care scurtează timpii de ciclu.
Cupa de remanipulare cu fund plat reprezintă alegerea perfectă pentru manipularea, stivuirea și încărcarea materialelor procesate precum nisipul, pietrișul sau agregatele. Pentru aplicații pe nisip sau alte tipuri de teren moale, cupa maximizează tracțiunea și forța de rupere, menținând în același timp un mediu de lucru curat pentru un nivel inegalabil de productivitate și eficiență.
În timpul exploatării în condiții de teren moale, atunci când tracțiunea anvelopelor este compromisă, cupa pentru nisip e alegerea ideală. Proiectată pentru manipularea nisipului sau a agregatelor sub formă de particule mici, placa de fund a cupei maximizează penetrarea pentru o mai bună tracțiune, designul său plat ajutând la menținerea unui spațiu de lucru curat și neted.

Prevăzute cu un design durabil care le permite să facă față condițiilor dure, cupa de remanipulare, cupa de remanipulare cu fund plat și cupa pentru nisip sunt construite pe baza unor decenii întregi de experiență inginerească pentru a asigura o durată de funcționare îndelungată. Aceste cupe au fost supuse unor teste riguroase pentru a asigura cel mai înalt standard de productivitate și durabilitate în cadrul oricărei aplicații.Pentru a garanta durata de viață lungă a cupelor, în zonele critice sunt instalate piese fabricate din oțel cu rezistență mare la tensiune și rezistente la uzură, care reduc la minimum perioadele de nefuncționare neplanificate. Ori de câte ori este necesară înlocuirea unei piese de uzură, disponibilitatea acesteia este garantată.

MEq
By MEq iunie 28, 2016 01:08