Parteneriat între SMP Parts şi Leica Geosystems

MEq
By MEq februarie 21, 2017 00:33

Parteneriat între SMP Parts şi Leica Geosystems

SMP Parts AB și Leica Geosystems au ales să lucreze împreună pentru integrarea sistemului inteligent pentru excavator Leica pe rotoarele basculante SMP. Pentru început, popularul sistem de control al SMP, MACS ST, trebuie integrat cu sistemul de excavator iCON de la Leica.

Prin intermediul sistemului de management MACS ST, operatorul are deja un control maxim asupra echipamentului, iar prin adăugarea iCON poate integra, de asemenea, rotirea echipamentului, împreună cu poziția de înclinare, care îi permite performanțe maxime ale excavatorului.

Rotoarele basculante SMP cresc eficiență şi îmbunătăţesc productivitatea unui excavator, lucrările de săpare putând fi efectuate mai rapid, mai sigur şi cu precizie mai mare. Totodată, excavatorul poate fi folosit şi în alte tipuri de lucrări.

Atunci când un excavator este dotat cu rotor basculant SMP şi sistem de control MACS ST, este automat pregătit pentru sistemul Leica iCON. Acesta oferă operatorului control deplin și vizibilitate nu doar asupra locului în care se afla cupa, ci şi asupra poziției sale de înclinare și rotire, prin intermediul unui afișaj în cabină. Unul dintre principalele avantaje este faptul că operatorul poate efectua lucrări complexe de excavare, fără asistență din partea unui coleg de afară.

„Gama noastră de produse pentru rotoare basculante nu doar consolidează poziția Leica Geosystems în furnizarea de soluții pentru excavatoare, dar se şi alătură tehnologiei de ultimă oră pentru o nouă profesie în industria construcțiilor”, spune Johan Amberg, preşedinte al diviziei Leica Geosystems Machine Control. „Suntem mândri să lucrăm cu SMP Parts și cu alți producători scandinavi din industria în continuă dezvoltare a accesoriilor pentru excavatoare.”

La rândul său, Lars-Göran Stenberg, CEO al SMP Parts, a spus: „Suntem încântaţi să lucrăm împreună cu Leica Geosystems. Primul pas este să oferim clienților noștri integrarea sistemului de excavator Leica cu sistemul nostru de management MACS ST. Scopul este acela de a putea oferi pe viitor această soluție pentru toate configurațiile sistemelor noastre de control.”

MEq
By MEq februarie 21, 2017 00:33