Liebherr prezintă noua aplicație mobilă MyAssistant for Earthmoving

MEq
By MEq martie 12, 2024 21:04

Liebherr prezintă noua aplicație mobilă MyAssistant for Earthmoving

Liebherr prezintă MyAssistant for Earthmoving, o nouă aplicație mobilă care oferă toate informațiile relevante în format digital despre utilajele terasiere și pentru manipularerea materialelor. Aplicația combină numeroase funcții care oferă o valoare adăugată semnificativă, în special pentru operatorii de utilaje. Aplicația MyAssistant for Earthmoving oferă date contextuale din diferite baze de date din întreaga lume referitoare la operarea și întreținerea utilajelor Liebherr – simplu, rapid și inteligent.

Liebherr a dezvoltat MyAssistant for Earthmoving, o nouă aplicație care va oferi sprijin semnificativ operatorilor de utilaje de construcții în munca lor de zi cu zi. Aplicația mobilă este disponibilă pentru excavatoare pe roți, excavatoare pentru manipularea materialelor și încărcătoare frontale din generația 6.0 (și superioară), precum și pentru excavatoare pe șenile, autogredere și încărcătoare pe șenile, lansatoare de conducte și camioane articulate din generația 8.0 (și superioară). Noua aplicație mobilă poate fi descărcată gratuit din Apple App Store și Google Play Store.

După autentificare prin portalul MyLiebherr, utilizatorul dispune de toată gamă de caracteristici. Odată autentificat, MyLiebherr pune la dispoziția utilizatorului toate utilajele terasiere și de manipulare a materialelor Liebherr din flota companiei printr-un meniu drop-down. Utilajele pot fi apoi selectate după model și numărul de serie. Categoriile de meniu rezultate „Instrucțiuni de operare”, „Catalog de piese de schimb” și „Simbol de operare de scanare” care sunt afișate în aplicație se referă exclusiv la utilajul selectat de utilizator.

În plus, întregul manual de utilizare Liebherr este disponibil pentru utilizatorul digital prin intermediul aplicației. Orice piese de schimb necesare pot fi selectate în meniul cu același nume și plasate în coșul de cumpărături. În funcție de nivelul de autorizare al utilizatorului în MyLiebherr, poate fi dată o comandă corespunzătoare.

Funcția „Scan operating symbol” poate fi utilizată pentru a identifica simboluri necunoscute pe panourile de operare, tastaturi și comutatoare, precum și pe panoul de comandă din cabină. Utilizatorul poate scana simbolul folosind camera smartphone-ului său. Odată găsit în baza de date de simboluri, utilizatorului i se afișează soluțiile sugerate care se potrivesc contextului, precum și link-urile corespunzătoare către manualul de utilizare Liebherr. Această analiză rapidă a simbolului respectiv economisește timp prețios pentru operator – prin afișarea și descrierea simbolurilor necunoscute sau noi, aplicația sporește claritatea pentru operatorul utilajului și siguranța în timpul lucrărilor zilnice pe șantier. Operatorii de utilaje din companiile cu o flotă mare de mașini, precum și nou-veniții sau cei fără experiență vor găsi deosebit de folositoare această funcție.

MEq
By MEq martie 12, 2024 21:04