BKT lansează anvelopele Maglift Eco și Maglift Premium

MEq
By MEq iunie 22, 2020 15:31

BKT lansează anvelopele Maglift Eco și Maglift Premium

BKT va lansa două noi modele de anvelope în gama Maglift – anvelopa special concepută pentru stivuitoare. Acestea sunt Maglift Eco și Maglift Premium.

Maglift Eco este realizată cu două straturi de compus din cauciuc și are o formă specială și caneluri foarte largi pentru a garanta o stabilitate excepțională și o distribuție excelentă a sarcinii. Printre caracteristicile sale distinctive se numără și protecția specială a jantei concepută pentru a o proteja împotriva deteriorării și loviturilor. Rezistența redusă la rulare și rezistența ridicată la supraîncălzire garantează o eficiență maximă. În completarea imaginii sunt firele de oțel încorporate în talon, care oferă o prindere foarte sigură și previn orice risc de alunecare. Există două versiuni disponibile, Standard și „LIP”, adică cu prindere asimetrică, pentru a evita adăugarea de flanșe.

Maglift Premium a fost proiectată pentru stivuitoare folosite pentru cele mai dificile operațiuni și vine cu o bandă de rulare cu adâncime suplimentară pentru a garanta un ciclu de exploatare îndelungat. Designul benzii de rulare este deopotrivă robust și agresiv, permițând operatorilor să se bazeze pe un control excelent al direcției și pe o excelentă tracțiune înainte și în lateral. Canelura centrală a benzii de rulare asigură o rezistență scăzută la rulare. E disponibilă atât în versiune standard, cât și în versiune „LIP”.

Toate modelele Maglift au în comun excelenta distribuție a sarcinii, stabilitatea, siguranța și capacitatea de încărcare ridicată, caracteristici esențiale pentru o anvelopă pentru stivuitoare, vehicule care efectuează operațiuni foarte delicate pentru deplasarea mărfurilor grele.
De asemenea, de o importanță fundamentală este compusul utilizat în aceste produse, pe care BKT l-a făcut rezistent în special la uzură și la tăieturi. În plus, pentru a asigura confortul operatorilor, s-a folosit un compus mai moale, inclus în partea centrală a secțiunii anvelopei.

În ceea ce privește compusul, există și versiunea Maglift non-marking, care nu lasă urme, menținând astfel pardoseala perfect curată. Sunt concepute special pentru instalațiile logistice și de producție din sectoarele alimentar și farmaceutic unde este necesară igiena maximă, dar în care sunt necesare și toate celelalte caracteristici cheie ale Maglift. Datorită ultimelor completări, gama Maglift este acum disponibilă în 23 de dimensiuni diferite.

MEq
By MEq iunie 22, 2020 15:31