Engcon introduce cupla rapidă automată EC-Oil pentru rotoare basculante pe excavatoare de 4-6 t

MEq
By MEq martie 26, 2022 22:00

Engcon introduce cupla rapidă automată EC-Oil pentru rotoare basculante pe excavatoare de 4-6 t

Story Highlights

  • engcon
  • rotor basculant
  • tiltrotator
  • cupla rapida engcon
  • cupla rapida EC-Oil
  • unelte de lucru hidraulice
  • unelte de lucru pentru excavator

Related Articles

Engcon – principal furnizor global de tiltrotoare, cuple rapide și accesorii avansate pentru excavatoare – va lansa sistemul de cuplă rapidă EC-Oil atasabil la cupla inferioară a rotorului basculant EC206 pentru excavatoare din clasa de greutate 4-6 t. Aceasta înseamnă că operatorul poate conecta din cabină sistemul hidraulic, electronica și lubrifierea centrală, sporind eficiența și siguranța.

Încă de la începutul anilor ’90, engcon produce tiltrotoare pentru excavatoare cu dimensiuni între 1,5 – 33 t, facând posibilă săparea în mai multe direcții și efectuarea înlocuirii simple a uneltelor de lucru. Posibilitatea înclinării și rotirii cupei excavatorului simplifică munca, astfel fiind crescută eficiența cu până la 25%.

În ultimii ani, engcon a dezvoltat în continuare sistemul de cuplă rapidă EC-Oil, acesta putând conecta automat uneltele hidraulice, fără ca operatorul să fie nevoit să iasă din cabină pentru a realiza o conectare manuală.

În primăvara lui 2022, engcon va lansa o cuplă rapidă automată EC-Oil pentru rotorul basculant EC206 pentru excavatoare de 4-6 t. În 2020, engcon a introdus „EC-Oil automatic oil” și cupla electrică în dotarea standard pe cupla S40 a utilajului și pe partea superioară a unui tiltrotor EC206, pentru excavatoare de până la 6 t. Acum, engcon face un pas mai departe și introduce un sistem de cuplă rapidă automată EC-Oil și pe cupla rapidă inferioară.

„Este convenabilă și economisește timp de lucru prețios pentru operatori, deoarece nu trebuie să iasă din cabină pentru a conecta manual cuple hidraulice, presurizate și murdare, contribuind la îmbunătățirea eficienței și siguranței pentru utilizatorii noștri finali. După ce am introdus EC-Oil ca standard pentru sistemele noastre cu tiltrotor, vânzările au crescut semnificativ, ceea ce indică faptul că este o combinație apreciată de clienții și utilizatorii finali”, a spus Martin Engström, manager de produs la engcon.

Cupla rapidă inferioară a lui S40 primește, de asemenea, mai multe ieșiri hidraulice suplimentare, precum și o funcție inteligentă cu posibilitatea de a conecta o casetă detașabilă de prindere. Va urma implementarea si pe perii rotative și alte unelte de lucru.

MEq
By MEq martie 26, 2022 22:00