Kobelco numeşte primii dealeri pentru piaţa din Italia

MEq
By MEq ianuarie 24, 2017 02:18

Kobelco numeşte primii dealeri pentru piaţa din Italia

Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (KCME) a anunţat numirea a patru dealeri în Italia, care se alătura reţelei europene în continuă expansiune (Sergio Bassan SRL, BSM Brescia Macchine SRL, SMIA SRL şi Arnus SRL). Cele patru numiri reprezintă un punct de reper pentru constructorul japonez, marcând intrarea sa pe piaţa italiană.

Cererea pentru miniexcavatoare şi utilaje de clasă mare în Italia este în creştere, în ultimii trei ani. De asemenea, există o cerere tot mai mare de excavatoare Kobelco. Astfel, gama extinsă de excavatoare foarte performante Kobelco acoperă ambele categorii amintite. Prin urmare, cei patru dealeri numiţi sunt importanţi pentru KCME, deoarece îi permit companiei nipone să-şi intensifice din punct de vedere geografic oferta de service şi, pe viitor, să-şi dezvolte în regiune o importantă bază de clienţi.

”Italia este una dintre cele mai mari ţări în care avem o bază de pasionaţi Kobelco. Suntem încântaţi pentru desemnarea celor patru dealeri, deoarece aceştia vor reprezenta pentru noi o poartă de acces către una dintre primele cinci pieţe din Europa. Foarte important, numirile [Bassan, SMIA, BSM şi Arnus] demonstrează angajamentul nostru de deservire a noilor clienţi din Italia”, a afirmat Makoto Kato, Managing Director al KCME.

”Seria extinsă de excavatoare Kobelco este ideală pentru această nouă piaţă. Gamele noastre de excavatoare mini, midi şi short radius, dintre care foarte multe includ tehnologia inovatoare iNDr, sunt ideale în lucrările urbane din Italia, în vreme ce utilajele noastre mari, foarte performante, sunt concepute pentru a se descurca în cele mai dure condiţii, cu economii de combustibil la cele mai ridicate standarde din industrie. Suntem nerăbdători să învăţăm mai multe despre solicitările clienţilor noştri italieni şi, bineînţeles, suntem interesaţi să ne extindem în continuare reţeaua de distribuţie aici”, a mai spus acesta.

MEq
By MEq ianuarie 24, 2017 02:18