Noua macara Terex pentru teren accidentat: TRT 65

MEq
By MEq iulie 11, 2023 16:01

Noua macara Terex pentru teren accidentat: TRT 65

Terex Rough Terrain Cranes prezintă TRT 65 — cel mai recent model din gama de produse TRT, ce răspunde cerințelor pieței și ale clienților pentru o macara off-road flexibilă și durabilă. Noua macara se adresează mai multor aplicații, precum porturi, construcții, infrastructură, minerit, energie, depozite logistice și lucrări generale de ridicare.

Noua macara Terex pentru teren accidentat: TRT 65Noua macara TRT 65 a fost prezentată la SaMoTer 2023, iar gama TRT este un exemplu al implementării noii generații a sistemului de operare Terex (TEOS). „Această tehnologie îmbunătățește gradul de utilizare și fluxul de informații, folosind un nou ecran tactil color de 10 inch cu o interfață intuitivă, pentru a maximiza operarea și întreținerea eficiente și sigure. Noile funcții includ posibilitatea de a avea o cameră încorporată, ce îi permite operatorului să vizioneze imaginile direct de pe display-ul TEOS”, a spus Stefania D’Apoli, Senior Sales Support Manager RT Cranes.

TRT 65 (cu o capacitate maximă de ridicare de 65 tone și un braț principal de 43,5 m) este al patrulea model din gama TRT (care mai cuprinde modelele TRT 35, TRT 80 și TRT 90). Are un braț sincronizat, cu cinci tronsoane, care oferă operatorului cele mai bune performanțe de ridicare, indiferent de lungimea brațului. O caracteristică importantă este lățimea macaralei, de numai 3 m, permițându-i să fie ușor de transportat și manevrat, chiar și pe șantierele aglomerate și în zone înguste. Iar manevrabilitatea este îmbunătățită și mai mult datorită celor patru opțiuni de direcție.

Noua macara Terex pentru teren accidentat: TRT 65Pentru un plus de versatilitate, TRT65 folosește o transmisie Powershift (tracțiune integrală) cu două moduri, pentru a se plia pe stilul de condus al operatorilor – fie modul manual (trei viteze înainte și trei înapoi), fie automat (6 viteze înainte și 3 viteze înapoi). Nu în cele din urmă, cabina extra-lată, înclinabilă, cu geamuri mari, oferă vizibilitate și un excelent confort.

Macaraua TRT 65 este echipată cu un motor Cummins în 6 cilindri, ce asigură suficientă putere și un consum redus de combustibil datorită funcției Eco Mode și sistemului de control anti-stall. Opțiunile de motorizare satisfac diferitele nevoi regionale: Cummins QSB6.7 Stage IIIA – Tier 3 / Cummins QSB6.7 Stage V – Tier 4F.

Sistemul telematic Terex T-Link, care oferă clienților informații în timp real despre performanțele macaralei, vine ca echipare standard pe TRT 65, împreună cu luminile LED. TRT 65 poate fi personalizată suplimentar cu opțiuni care pot include un braț auxiliar cu zăbrele de 8/15 m, radiocomandă, troliu auxiliar (cu aceleași performanțe ca cel standard), controlul din cabină al sistemului de calare și anemometru.

MEq
By MEq iulie 11, 2023 16:01