Terex Cranes a prezentat noua macara TRT 35 Rough Terrain de 35 t

MEq
By MEq noiembrie 26, 2021 17:24

Terex Cranes a prezentat noua macara TRT 35 Rough Terrain de 35 t

Terex Cranes și-a prezentat cea mai recentă inovație – noua macara TRT 35 Rough Terrain – la expoziția internațională GIS, de la Piacenza, Italia. Noul model va extinde oferta Terex TRT pentru teren accidentat, după lansarea de succes a modelelor TRT 80 și TRT 90, de la începutul acestui an. Gama de macarale dispune de sistemul de operare TEOS (Terex Operating System) ce îmbunătățește siguranța, gradul de utilizare, eficiența navigației, operarea și fluxul de informații.

Guillaume Bertrand, RT Sales Manager, la Terex Cranes, a declarat: „Adăugarea lui TRT 35 va îmbunătăți o gamă de produse deja semnificativă oferită de Terex Rough Terrain Cranes, satisfacând atât nevoile pieței, cât și pe cele ale clienților pentru o macara off-road flexibilă, dar durabilă. Pe lângă sistemul intuitiv de control TEOS, macaralele TRT au dimensiuni compacte, braț telescopic proporțional, putere maximă și sunt echipate pentru platforma telematică T-Link, permițând geo-localizarea și diagnosticarea la distanță.”

TRT 35 este o macara pentru teren accidentat de 35 t cu un braț sincronizat, cu patru secțiuni, care oferă operatorului cea mai bună performanță de ridicare, indiferent de lungimea brațului. Cu o lățime a autoșasiului de numai 2,5 m, macaraua poate fi manevrată cu ușurință chiar și pe șantierele aglomerate, în zone înguste sau restrânse. Manevrabilitatea este, de asemenea, îmbunătățită prin existența a patru opțiuni de direcție. TRT 35 este echipată cu un motor Cummins în 4 cilindri, asigurând putere mare și consum optimizat, datorită funcției Eco Mode. Pentru a îndeplini diferitele standarde regionale, TRT 35 este compatibilă cu modelele de motoare Cummins QSB4.5 Stage IIIA – Tier 3 și Cummins QSB4.5 Stage 5 – Tier 4F.

Pentru un plus de versatilitate, TRT 35 are transmisie Powershift (tracțiune integrala permanentă) cu două moduri, adaptându-se stilului de conducere al operatorilor: modul manual (cu trei viteze înainte și trei înapoi) și modul automat (cu cinci viteze înainte și trei înapoi). Sistemul telematic Terex T-Link, care oferă clienților informații în timp real despre performanțele macaralei, vine ca dotare standard pe TRT 35, împreună cu luminile LED.

Alte opțiuni disponibile includ; braț cu zăbrele auxiliar, pliabil lateral (8 m), radiocomandă, troliu auxiliar cu aceleași performanțe ca cel standard, controlul sistemului de calare de pe autoșasiu, anemometru și camere încorporate ce trimit imagini pe ecranul tactil de 10 inch (astfel încât operatorul să poată viziona operațiunile direct de pe display-ul sistemului TEOS).

MEq
By MEq noiembrie 26, 2021 17:24