Normet intră pe o nouă piață odată cu lansarea liniei Xrock

MEq
By MEq octombrie 17, 2023 19:21

Normet intră pe o nouă piață odată cu lansarea liniei Xrock

După achiziționarea Rambooms și Marakon, la începutul anului 2023, experiența tehnologică de lungă durată și rețeaua de asistență pentru clienți a Normet este acum consolidată cu produse și soluții de vârf la nivel mondial pentru spargerea pietrei. Această gamă cuprinzătoare de produse, numită Normet Xrock (ciocane hidraulice, ciocane cu braț staționar și un sistem de automatizare a brațului – Xrock Automation), este concepută pentru a satisface cerințele variate din aplicațiile miniere subterane și de suprafață și din domeniul construcțiilor.

În plus, inteligența tehnologiei Xrock Automation optimizează procesele de operare într-un mod responsabil, sporind productivitatea și îmbunătățind siguranța și sustenabilitatea. Gama de produse îmbină tehnologia avansată cu expertiza specifică sectorului și oferă o valoare excepțională unei clientele diverse.

Ciocane hidraulice Xrock
Noile ciocane hidraulice Normet sunt proiectate pentru aplicații grele. Gama completă, de la 335 kg la 7250 kg, cuprinde ciocanul potrivit pentru fiecare aplicație. Acestea pot fi folosite pentru în lucrări de construcții, tuneluri și infrastructură.

Normet intră pe o nouă piață odată cu lansarea liniei XrockCiocane hidraulice cu braț staționar Xrock
Normet oferă acum o gamă largă de ciocane hidraulice cu braț staționar pentru concasoare rotative, concasoare mobile, concasoare cu fălci. Cu un braț dedicat amplasat pe concasor se reduce costul total de proprietate al procesului de concasare; în plus, este o metodă sigură și eficientă de a sparge rocile supradimensionate, de a îndepărta blocajele și de a crește calitatea procesului, pe măsură ce opririle neplanificate sunt reduse.

Xrock Automation
Xrock Automation este un sistem avansat de comandă de la distanță și automatizare pentru ciocanele cu braț staționar, sistem ce combină componentele hardware și software pentru a oferi performanțe excelente. Xrock Automation include o stație de operator și un sistem de braț care acceptă operarea multiplă, fiind complet scalabile pe nevoile minei.

MEq
By MEq octombrie 17, 2023 19:21