Haulotte introduce programul RESTART de recondiționare a echipamentelor uzate

MEq
By MEq iulie 14, 2022 18:55

Haulotte introduce programul RESTART de recondiționare a echipamentelor uzate

Producătorul francez de platforme de lucru la înălțime Haulotte lansează RESTART by Haulotte: primul program dedicat recondiționării platformelor aeriene uzate din Europa. Acest nou model confirmă angajamentul Grupului pentru o dezvoltare mai durabilă si o economie circulară.

Platforme de lucru aeriene second-hand certificate de producător
Programul RESTART by Haulotte a fost conceput pentru a răspunde cererii tot mai mari de platforme de lucru Haulotte recondiționate.
„Oferta noastră se poziționează între piața de uz tradițional, unde platformele de lucru aeriene sunt vândute ca atare, fără garanție, și piața de echipamente noi. Acest nou model ne permite sa oferim echipamente recondiționate de calitate, disponibile imediat la un preț rezonabil. În același timp, ne ajută să reducem impactul asupra mediului”, a spus Ludovic Jankov, managerul echipamente second-hand, Haulotte.

Recondiționare profesională
Pentru a realiza acest proiect, Haulotte și-a transformat fabrica din L’Horme (Franța) într-un centru de recondiționare de „producător” pentru platformele aeriene uzate.
„Este o premieră în Europa! Cu o suprafață de 3.000 m², Centrul RESTART se bazează pe un instrument industrial de înaltă performanță și pe know-how-ul tehnic al echipelor Haulotte”, a spus Emmanuel Chabaneix, directorul centrului de recondiționare de la Haulotte.

Platformele selectate urmează o cale industrială precisă: testarea și inspecția detaliate din partea experților Centrului RESTART, diagnosticarea și apoi recondiționarea conform specificațiilor Haulotte. Peste 50 de puncte de control sunt verificate pentru a garanta fiabilitatea echipamentelor și o siguranță optimă pentru viitorii utilizatori.

Trei niveluri de recondiționare
Haulotte oferă trei pachete de recondiționare a platformelor second-hand de lucru la înălțime pentru a satisface toate nevoile și bugetele. Un certificat atestă că echipamentul respectă normele în vigoare la momentul fabricării sale.

Platforme ≤ 15 ani
Platformele din programul VERIFIED sunt dezinscripționate și inspectate temeinic. Se efectuează campanii de control obligatorii, iar toate funcțiile echipamentului, inclusiv cele legate de siguranță, sunt verificate și readuse la conformitate.

Platforme ≤ 10 ani
Pe lângă operațiunile incluse în programul VERIFIED, formula CERTIFIED garantează că piesele ce țin de siguranță au fost înlocuite cu piese Haulotte noi, originale. Toate componentele a căror durată de viață e spre final sunt reparate sau înlocuite. Modificările estetice parțiale sunt efectuate de operatorii Centrului RESTART pentru a da echipamentului un nou look. La livrare se aplică o garanție de trei luni.

Platforme ≤ 6 ani
Oferta premium CERTIFIED+ completează operațiunile efectuate în programele VERIFIED & CERTIFIED, cu baterii noi. Componentele aproape de expirarea duratei de viață sunt înlocuite cu piese Haulotte noi. Echipamentele sunt vopsite profesional și au o garanție de șase luni.

Programul RESTART by Haulotte este o alternativă la cumpărarea unei noi platforme de lucru aeriene. De la brațe articulate până la brațe telescopice, inclusiv nacele verticale și nacele foarfece, acest program de recondiționare este implementat în toată Europa (nu și Rusia).

MEq
By MEq iulie 14, 2022 18:55