Noile încărcătoare frontale CASE G-Series Evolution duc productivitatea, profitabilitatea și fiabilitatea la nivelul următor

MEq
By MEq aprilie 19, 2021 12:45

Noile încărcătoare frontale CASE G-Series Evolution duc productivitatea, profitabilitatea și fiabilitatea la nivelul următor

Case Construction Equipment a anunțat pe 15 aprilie (2021), în cadrul unui eveniment de prezentare online, lansarea europeană a noii game de încărcătoare frontale G-Series Evolution. Cu îmbunătățiri cuprinzătoare de-a lungul întregii linii, noile încărcătoare frontale pe roți din seria G îmbunătățesc performanța și productivitatea prin creșterea timpului de disponibilitate, precum și printr-un control și o înțelegere mai mari a utilajului și a capacităților sale, rezultând o creștere a ratei de profitabilitate.

„Încărcătoarele frontale concepute pentru a lucra în cele mai extreme medii beneficiază de performanțe și profitabilitate îmbunătățite atunci când timpii de ciclu sunt reduși, simplificând operațiunile și extinzând timpul de funcționare”, a explicat Egidio Galano, Product Management Director, Case Construction Equipment, Europa. „Fiecare dintre îmbunătățirile incluse pe noile încărcătoare frontale CASE G-Series Evolution contribuie la acele creșteri ce duc mai departe la câștiguri în termeni de productivitate și eficiență.”

Iată noile îmbunătățiri ce stau la baza evoluției gamei de încărcătoare frontale din Seria G:
Un nou sistem de cântărire
Conceput pentru a fi fiabil și a economisi timp, noul sistem de cântărire este integrat si afișeaza informații pe display-ul principal din cabină, indicând sarcina din cupă, numărul de treceri, masa acumulată / transportată, datele de urmărire a lucrărilor și multe altele, în aplicatii de încărcare și productivitate de volum mare.

Noile încărcătoare frontale CASE G-Series Evolution duc productivitatea, profitabilitatea și fiabilitatea la nivelul următorOperatorii au acum capacitatea de a încărca cu precizie fiecare camion și de a reduce situațiile de sub / suprasarcină cântărind cu precizie fiecare cupă, urmărind în același timp masa totală a materialului încărcat în fiecare camion. Sistemul îmbunătățit de cântărire ajută operatorii să urmărească încărcările totale, inclusiv volumul total de material mutat într-un anumit timp, istoricul de încărcare, precum și furnizarea unui istoric complet.

SiteConnect și SiteWatch
CASE SiteConnect și SiteWatch vin ca echipare standard pentru o perioada de trei ani pe fiecare încărcător frontal CASE G-Series Evolution. CASE SiteWatch este o soluție telematica ce aduna informații de baza despre performanțele și localizarea utilajului. Dispunând de un nou tablou de bord, SiteWatch este conceput pentru o navigare intuitivă, ce identifică în mod clar problemele, fără ca operatorii și managerii de flote să fie prezenți fizic.

Un nou display tactil (Touchscreen Command Centre)
Utilajele au un nou display tactil cu performanțe similare unei tablete, pentru accesarea tuturor setărilor importante ale mașinii și ale datelor operaționale, permițând operatorilor să anticipeze și să reacționeze mai rapid la schimbările condițiilor în timp real. Noile comenzi electro-hidraulice permit operatorului să seteze independent capacitatea de ridicare (braț) și înclinare (cupă) pentru a se potrivi preferințelor operatorului și situațiilor de încărcare. Fiecare funcție poate fi setată independent, pe baza a trei moduri de reacție: lin, moderat și agresiv.

CASE a simplificat oferta anterioară a modului de gestionare a puterii motorului cu două noi moduri: Smart și Max. Modul Max este ales atunci când operatorul dorește să lucreze cu performanțe maxime ale motorului în condiții dificile, iar modul Smart oferă performanțe ridicate și o experiență de operare îmbunătățită prin comunicarea îmbunătățită între motor și transmisie, pe șantierele mai puțin dificile.

O noua cinematică paralelă
Operatorii pot profita de noua funcționalitate a cinematicii paralele în toate configurațiile brațului, care ajută la reținerea materialului și la o încărcare lină, menținând automat unghiul și poziția cupei sau a furcilor.

Noile încărcătoare frontale CASE G-Series Evolution duc productivitatea, profitabilitatea și fiabilitatea la nivelul următorPentru a simplifica și mai mult gradul de utilizare, CASE a introdus trei noi butoane configurabile, codate pe culori, poziționate pe cotiera dreaptă, care îi permit operatorului să reacționeze rapid, cu o mișcare minimă, în timp ce poate interacționa cu setările pre-programate ale utilajului. Aceste setări sunt determinate de operator și pot include funcții / afișaje importante, cum ar fi noul afișaj de cântărire, camera retrovizoare, blocarea sau decuplarea diferențialului și activarea girofarului.

Modulul SiteConnect
Această tehnologie este activată prin intermediul noului modul telematic 4G SiteConnect, instalat pe utilaj, care poate fi accesat prin noua aplicație SiteManager (disponibilă pe dispozitive iOS și Android). Platforma a fost construită având în vedere clienții.

Cu SiteConnect, Case permite comunicarea bidirecțională între utilaje și dealeri, cei din urma putând executa diagnosticarea de la distanță și sfătui cel mai bine operatorii cu privire la orice problemă identificată, fără a se deplasa pe șantier. Analiza proactivă bazată pe algoritmi a potențialelor erori și timpul redus pentru soluționarea problemelor înseamnă mai mult timp de funcționare și productivitate. SiteConnect și sistemul telematic sunt standard pe Seria G Evolution.

Noile încărcătoare frontale CASE G-Series Evolution duc productivitatea, profitabilitatea și fiabilitatea la nivelul următorIntervale de service extinse
Datorită intervalelor extinse de service de la 500 la 1000+ ore, costul total de întreținere a fost redus cu până la 20% în comparație cu gama actuală de încărcătoare frontale. În plus, CASE a dezvoltat programul standard de întreținere CASE Care, cu piese și lubrifianți de origine, disponibili în Germania și Marea Britanie, dar cu disponibilitate planificată la nivel european. Programul este susținut de asistența, logistica și expertiza tehnică a rețelei de distribuitori CASE.
CASE Care poate fi selectat ca parte a unui pachet de soluții CASE Service, alături de extensia CASE Protect Warranty, cu o serie de opțiuni.

Tyre Pressure Monitoring System (TPMS)
Sănătatea și performanța anvelopelor au un impact semnificativ asupra performanțelor generale ale utilajului, inclusiv asupra consumului de combustibil. Noul sistem de monitorizare a presiunii în anvelope (TPMS) are senzori individuali ce se montează pe tija supapei fiecărei anvelope împreună cu un modul receptor care comunică presiunea pentru fiecare anvelopă și avertizează operatorul atunci când presiunea anvelopei este în afara intervalului setat.

„Toate aceste caracteristici noi au fost aduse pe baza feedback-ului direct de la clienți și dealeri (de la anvelope până la cupă, de la motor până la comenzi) pentru a oferi o conectivitate cuprinzătoare și îmbunătățirea sistemelor, care la rândul lor vor crește productivitatea, profitabilitatea și fiabilitatea”, a încheiat Egidio Galano, Product Management Director, CASE Construction Equipment, Europe.

MEq
By MEq aprilie 19, 2021 12:45