Noi produse fără emisii de la Wacker Neuson

MEq
By MEq octombrie 4, 2023 15:20

Noi produse fără emisii de la Wacker Neuson

Story Highlights

  • Wacker Neuson
  • utilaje electrice, fara emisii
  • primul telehandler electric Wacker Neuson TH412e
  • încărcător frontal compact electric WL28e
  • dumper DV45 Dual View
  • maiuri BS62-4 și BS68-4

Related Articles

Wacker Neuson se bucură de o reputație bună ca furnizor de soluții inovatoare. Cei mai noi membri ai familiei cu emisii zero sunt primul încărcător telescopic complet electric de la Wacker Neuson, TH412e, și încărcătorul frontal compact electric WL28e. Lor li se adaugă cele mai recente dezvoltări, precum noul dumper DV45 Dual View (cel mai mic model din gama sa) și noile maiuri BS62-4 și BS68-4. Portofoliul Wacker Neuson cu emisii zero oferă clienților tot ce au nevoie pentru a opera un întreg șantier urban, fără emisii locale.

Primul telehandler electric Wacker Neuson: TH412e
Nou în seria cu emisii zero Wacker Neuson este primul manipulator telescopic acţionat complet electric. Acesta impresionează prin înălțimea de ridicare de 4,5 metri la punctului de basculare a cupei și este un plus valoros la portofoliul cu emisii zero. Caracteristicile sale de performanță corespund cu cele ale unui utilaj convențional cu motor diesel. Bateria litiu-ion de 96 de volți este disponibilă în două puteri nominale, ceea ce înseamnă că timpii de funcționare și încărcare pot fi coordonați cu cerințele de lucru ale clientului. Având un design compact, lucrul fără emisii în spații închise este fără efort. Manipulatorul telescopic dispune de un sistem de management al bateriei (BMS) ce monitorizează bateria litiu-ion, îi crește eficiența și siguranța și, de asemenea, exclude descărcarea în profunzime.

Noi produse fără emisii de la Wacker NeusonNoul încărcător frontal compact electric: WL28e
Wacker Neuson adaugă la portofoliul său noul încărcător frontal electric: WL28e. Pe lângă deja cunoscutul model WL20e, există de acum un nou utilaj electric mai mare și mai puternic. Clienții pot opta opțional pentru o cabină închisă, ce permite uzul utilajului pe tot parcursul anului. De asemenea, pot alege din trei versiuni de baterii litiu-ion care nu necesită întreținere, pentru a acoperi diferitele cerințe de timp de funcționare. La fel ca manipulatorul telescopic TH412e, sistemul integrat de management al bateriei monitorizează bateria litiu-ion. Modul ECO ajută la extinderea duratei de funcționare a bateriei pentru deplasări mai lungi; cu toate acestea, dacă este necesar, sunt posibile și intervale de încărcare intermediare flexibile. Prizele pot fi selectate în mod flexibil atât pentru încărcătorul frontal compact WL28e, cât și pentru manipulatorul telescopic TH412e. Ca urmare, este posibilă încărcarea rapidă în funcție de dimensiunea bateriei selectată. În combinație cu încărcătorul de baterie de la bord, este garantată o procedură de încărcare mai eficientă și mai sigură.

Noi produse fără emisii de la Wacker NeusonNoul dumper DV45 Dual View
Conceptul inovator al dumperului Dual View, la care panoul de control poate fi rotit la 180 de grade, și-a demonstrat deja avantajele pe piață. În funcție de cerințe, operatorul poate privi în direcția de operare sau de deplasare și, în fiecare caz, are o vedere liberă. Cu noul model DV45, cabina electro-hidraulică rotativă poate pivota la 180° la apăsarea unui buton de pe joystick. În modul Multi View, operatorul poate lucr într-o cabină rotită lateral (parțial), timp în care are o vedere ideală asupra zonei de lucru laterale și poate vedea exact unde încarcă materialul sau unde se deplasează mașina. Revenirea automată a benei după basculare readuce automat cabina în poziția inițială la apăsarea unui buton, timp în care operatorul se poate concentra asupra conducerii. Funcția hill-hold, monitorizarea inteligentă a înclinării dumperului și monitorizarea centurii de siguranță cu eliberarea opțională a pornirii oferă siguranță suplimentară.

Noi produse fără emisii de la Wacker NeusonNoi maiuri în 4 timpi
Noile maiuri în 4 timpi BS62-4 și BS68-4 oferă o performanță de compactare sporită datorită frecvenței mai mari de impact și forței de impact. Sistemul eficient de curățare a aerului cu suprafață mare de filtrare oferă o eficiență a filtrului foarte fiabilă, cu o capacitate mare, prin urmare o putere constantă a motorului. Modelele au un mâner de ghidare îmbunătățit, care oferă un echilibru bun în modul de lucru și confort sporit în timpul operării.

Noi dumpere și sistemul Active Sense Control
Modelele de dumpere DW20, DW30, DW40, DW60 și DW90 au fost complet revizuite și sunt acum și mai sigure. Noi funcții, precum sistemul de spălare a camerei video din față și din spate, monitorizarea centurii de siguranță, incluzând eliberarea pornirii, monitorizarea basculării și înclinării, precum și funcțiile de hill-hold și auto-stop sunt acum disponibile pe dumperele cu roți cu o sarcină utilă între 2 și 9 tone. Sistemul de monitorizare a obiectelor „Active Sense Control” va fi disponibil ca opțiune pe dumperele Wacker Neuson începând cu finele anului: în cazul în care există pericolul unei coliziuni, acesta reduce automat viteza dumperului, chiar oprindu-l. Sistemul calculează automat traseul combinat cu viteza și se activează imediat când apare un obstacol pe traseul de coliziune. Sistemul poate fi dezactivat pentru funcțiile de asistență la parcare, descărcare sau încărcare, precum și pentru tractarea unei remorci.

MEq
By MEq octombrie 4, 2023 15:20