Gama de mică mecanizare Wacker Neuson

MEq
By MEq decembrie 22, 2022 12:10

Gama de mică mecanizare Wacker Neuson

Titan Machinery România, importatorul oficial al binecunoscutei game de utilaje de construcţii CASE, a devenit în 2021 importator și distribuitor pe piața autohtonă al utilajelor convenționale și electrice de origine germană WACKER NEUSON, parteneriat care a presupus integrarea treptată a întregii sale game de utilaje în oferta proprie destinată pieţei din România.

Wacker Neuson este unul dintre cei mai importanţi producători germani de utilaje pentru construcţii și agricultură, varietate divizată în două mari grupe: echipamente ușoare și echipamente compacte. Ca atare, Titan Machinery România a echipat prin partenerii săi mai multe șantiere din România cu utilaje articulate compacte, respectiv miniîncărcătoare frontale, dumpere și miniexcavatoare pe șenile.

Aceste echipamente de înaltă calitate au reprezentat însă doar un prim-pas în ceea ce privește importul și distribuția Wacker Neuson, producătorul german dispunând în egală măsură și de excavatoare pe pneuri, încărcătoare telescopice, dumpere pe șenile, cilindri pentru compactare și o gamă largă de mașini de mică mecanizare.

Utilaje de mică mecanizare
Acest segment de utilaje pentru mică mecanizare reprezintă un domeniu distinct și foarte bine definit, ce înglobează o serie de unelte și mașini de mare performanță. Titan Machinery România este pregătită să livreze imediat plăci vibratoare cu deplasare înainte, plăci vibratoare reversibile, electrice sau cu acționare de la depărtare, mașini de tăiat asfalt/rosturi, maiuri compactoare și vibratoare interne pentru turnarea betonului.

Distribuția utilajelor de mică mecanizare Wacker Neuson în România mai cuprinde ciocane cu acționare pe benzină, generatoare, turnuri pentru iluminat, pompe, vibratoare pentru beton, convertizoare de frecvență și debitatoare.

Segmentul de mică mecanizare intră astfel în suplimentarea portofoliului variat de mașini și utilaje al Titan Machinery România, compania având potențialul și experiența de a oferi o configurare completă a constructorilor de pe șantiere.

Tehnologie germană
Portofoliul de produse de la Titan Machinery România a fost construit cu atenție, ca urmare a unui studiu de piață, iar utilajele Wacker Neuson satisfac perfect exigențele constructorilor. Producătorul german se bucură de o bună reputaţie printre constructori, utilajele sale fiind caracterizate, pe scurt, prin performanţe foarte bune de lucru și o durată lungă de utilizare, indiferent de tipul șantierului. Calitatea înaltă a materialelor utilizate în construcţia lor le rezistente la orice tip de agresiune externă.

Mașinile și uneltele care compun gama de mică mecanizare poartă amprenta excelenței tehnologice germane Wacker Neuson, fabricile sale de producţie fiind localizate în Germania și Austria. Aceste mașini și utilaje Wacker Neuson se pot comanda prin cele 14 reprezentanțe Titan Machinery din România, contactând reprezentantul local pentru segmentul de construcții al Titan Machinery.

Maiuri compactoare
Wacker Neuson are o tradiție îndelungată în industria compactării. În 1930, Hermann Wacker a inventat primele maiuri compactoare. La acea vreme, aceasta era o adevărată inovație. Astăzi, compania germană continuă să construiască drumuri noi cu maiurile compactoare convenționale sau alimentate de baterii. Indiferent dacă funcționează cu baterii sau pe benzină, cu motoare în 2 sau 4 timpi, maiurile vibratoare sunt proiectate pentru performanțe ridicate și au o durată lungă de viață, autonomie ridicată, rată mare de percuție și o cursă lungă a tălpii.

Wacker Neuson este singurul producător care oferă tehnologia de compactare în 2 timpi. Compania a dezvoltat motorul WM80 special pentru a rezista la aplicații robuste de compactare, depășind în același timp reglementările actuale privind emisiile. Acest motor durabil are mai puține părți în mișcare, ceea ce înseamnă mai puțină întreținere și o viață mai lungă.

MEq
By MEq decembrie 22, 2022 12:10