Hitachi își întâmpină vizitatorii cu o nouă zonă demo de ultimă generație

MEq
By MEq octombrie 11, 2018 16:03

Hitachi își întâmpină vizitatorii cu o nouă zonă demo de ultimă generație

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) a redesenat zona demonstrativă de la sediul său din Amsterdam pentru a prezenta o gamă mai largă de mașini într-un mediu mai atractiv și mai avansat din punct de vedere tehnologic. Deschiderea sa oficială a coincis cu lansarea pe piața europeană a excavatorului hidraulic ZX210X-6 ICT cu tehnologie machine control.

Zona extinsă din fața clădirii a fost creată pentru a spori experiența vizitatorilor sediului HCME. Din sala de conferință, vizitatorii vor putea auzi operatorul din cabină în timpul demonstrațiilor de produs și vor vedea exact ceea ce acesta face, datorită instalării unui nou sistem cu microfon și cameră video.

„Înainte puteam da explicații din cabină doar către unul sau două persoane, însă acum mă pot adresa unui număr de 90 de persoane din auditoriu”, a afirmat Frank van Neste, Demonstrator din cadrul Departamentului de Management de Produs și Inginerie din HCME. Acesta a condus proiectul de reproiectare, cu sprijinul directorului general al HCME, Burkhard Janssen, și al directorului de produs, Wilbert Blom. Lucrările de pregătire pentru noua zonă demo au durat șase luni și au fost finalizate în termen de șase săptămâni. „Zona demo originală a fost construită în 2002 și putea găzdui demonstrații cu doar patru sau cinci mașini”, a mai spus Frank.

„Ne-am dorit să fie mai atractivă pentru vizitatori și să o actualizăm cu noi tehnologii, astfel încât să fie pregătită pentru lansarea excavatorului hidraulic ZX210X-6 ICT cu sistem machine control, pentru a demonstra mai bine soluțiile ICT de construcție de la Hitachi”. Zona a fost redeschisă oficial pe 27 septembrie, cu o demonstrație specială a excavatorului ZX210X-6 ICT cu machine control.

Zona demonstrativă a fost extinsă cu zece metri pe fiecare latură pentru a oferi un spațiu suplimentar de 1.500 m². Digul înalt de 2 m care împrejmuia zona a fost înlăturat, noul perimetru fiind înconjurat de un mal de pământ de 1 m înălțime, astfel încât vizitatorii să poată să vadă mașinile direct de pe aleile din jur. Zona include mai multe bancuri de pământ pe care sunt amplasate utilajele, oferind demonstranților de produse o mai mare flexibilitate. Iluminatul are acum LED-uri eficiente energetic, fiind instalat și un nou sistem de drenare care se asigură că solul rămâne în stare optimă pentru demonstrațiile cu utilaje.

MEq
By MEq octombrie 11, 2018 16:03