Motoare Deutz Xchange pentru platforme de lucru la înălţime Terex

MEq
By MEq octombrie 7, 2016 18:44

Motoare Deutz Xchange pentru platforme de lucru la înălţime Terex

Deutz Corporation, filiala americană a constructorului de motoare din Koln, şi Terex au ales să-şi extindă colaborarea în sectorul echipamentelor recondiţionate. În urma acestui angajament, subsidiara americană va furniza motoare către Terex pentru recondiţionarea platformelor de lucru la înălţime marca Genie. Astfel, motoarele vor fi vândute sub denumirea Deutz Xchange.

„Terex a fost impresionată de garanţia de trei ani transferabilă pe care o oferim motoarelor noastre Deutz Xchange. De asemenea, calitatea produselor noastre, precum şi faptul că motoarele Xchange pot fi servisate de către orice distribuitor Deutz au fost factori esenţiali în alegerea produselor Deutz pentru acest business”, a explicat Robert Mann, preşedinte şi CEO al Deutz Corporation.

La rândul său, Bob Bartley, senior director la Genie pentru întreţinere şi recondiţionare, a afirmat: „Serviciile de recondiţionare a platformelor de lucru la înălţime AWP (aerial work platform) oferă clienţilor o alternativă mai ieftină la achiziţionarea unor echipamente noi. Popularitatea tot mai mare a echipamentelor Genie recondiţionate este sprijinită de garanţia oferită, de timpii reduşi ai procesului de service şi de reţeaua dezvoltată pentru aceste servicii. Motoarele Deutz Xchange reflectă integral calităţile fundamentale ale acestor echipamente recondiţionate”.

MEq
By MEq octombrie 7, 2016 18:44