Kato Works va prelua IHI Construction Machinery

MEq
By MEq octombrie 26, 2016 17:07

Kato Works va prelua IHI Construction Machinery

IHI Corporation a anunţat că este de acord să-şi transfere către Kato Works toate acţiunile pe care le deţine la IHI Construction Machinery. Decizia este în concordanță cu politicile de management ale IHI Group 2016.

IHI Construction Machinery a fost înfiinţată în 1952 sub denumirea Ishikawajima Koehring Co., un joint venture cu compania nord-americană Koehring. De-a lungul anilor, IHI a fabricat și vândut miniexcavatoare, macarale pe şenile, dumpere pe șenile și alte mașini de construcții, oferind produse și servicii de top în Japonia și în străinătate.

În ultimii ani, sectorul utilajelor pentru construcţii a cunoscut un climat tot mai nefavorabil din cauza creșterii mai lente în țările în curs de dezvoltare și a incertitudinii din economia mondială. Companile de construcții s-au străduit pentru a se adapta acestor schimbări și a-şi consolida baza de afaceri prin formarea unor alianțe sau restructurări.

Înfiinţată în 1895, Kato Works este o companie specializată în fabricarea de utilaje pentru construcţii ce dezvoltă produse competitive. În acest context, IHI a ales să-şi transfere businessul centrat pe miniexcavatoare şi macarale pe şenile către Kato Works. Integrarea operațiunilor cu cele ale Kato Works, ca jucător specializat în utilaje pentru construcţii, îi va consolida competitivitatea. De asemenea, se va crea o structură pentru produse și servicii care să ofere valoare adăugată mai mare clienților prin gama de produse și susținerea de unități de afaceri italiene și din China și prin rețelele de vânzări IHI Construction Machinery.

Ca parte a Kato Works grup, IHI Construction Machinery va continua să fabrice și să vândă produse prin consolidarea punctelor forte tehnologice și de fabricație. Grupul Kato Works îşi va lărgi gama de produse, îşi va extinde rețeaua de vânzări și îşi va consolida designul pentru a-şi spori capacitățile de dezvoltare, oferind produse și servicii mai atractive în Japonia și în întreaga lume. Acţiunea de transfer al acţiunilor este supusă aprobărilor de reglementare, cu data de transfer stabilită pentru 25 noiembrie 2016.

MEq
By MEq octombrie 26, 2016 17:07