Develon introduce un mini-excavator electric actualizat

MEq
By MEq septembrie 21, 2023 12:30

Develon introduce un mini-excavator electric actualizat

Story Highlights

  • Develon
  • miniexcavator electric de 2 tone Develon DX20ZE-7
  • utilaje electrice pentru constructii

Related Articles

Miniexcavatorul DX20ZE-7 va fi primul astfel de utilaj electric produs în serie de Develon, brand cunoscut anterior ca Doosan Construction Equipment. Acest excavator de 2 tone combină avantajele oferite de zgomotul redus și emisiile zero cu funcțiile și îmbunătățirile de performanță care se regăsesc în noua gamă de mini-excavatoare din seria DX-7.

„DX20ZE-7 este proiectat să răspundă unei cereri în creștere pentru utilaje electrice”, spune Stephane Dieu, Manager de produs Develon pentru excavatoare, Europa. „Deoarece utilajele compacte, precum miniexcavatoarele, au o tendință mai mare de a lucra în orașe și în zone rezidențiale, în proximitatea muncitorilor, au un mare avantaj față de modelele diesel, datorită zgomotului redus și lipsei de emisii.”

Trenul de rulare retractabil îi permite noului excavator să treacă prin pasaje înguste și intrări/ieșiri, făcându-l ideal pentru lucrul în spații strâmte sau în aplicații indoors, cum ar fi demolări și construcții. Odată ce excavatorul ajunge în zona de lucru, operatorul poate extinde trenul de rulare, pentru o mai bună stabilitate și capacitate de ridicare. Având dimensiuni compacte, DX20ZE-7 este o soluție excelentă pentru companiile de construcții și închirieri care lucrează în zone sensibile, unde se impun niveluri reduse de zgomot sau unde se lucrează în ture de noapte.

Miniexcavatorul DX20ZE-7 este acționat de un pachet de baterii litiu-ion de 20,4 kWh, dezvoltat in-house, la care toate sistemele electrice și componentele utilajului sunt optimizate pentru lucrul în medii dure. Un sistem de încărcare rapidă restabilește 80% din puterea bateriei după doar o oră și 20 de minute de încărcare, în timp ce charger-ul on-bord restabilește capacitatea maximă a bateriilor după 8 ore de încărcare.

Sistem telematic standard
Tehnologia telematică este standard pe miniexcavatorul DX20ZE-7. Operatorii și dealerii pot monitoriza de la distanță starea utilajului, locația și productivitatea lui dintr-o aplicație sau de pe un site web.

Telematica poate ajuta proprietarii să:
• Reducă la minimum furtul de utilaje și permite urmărirea mașinii.
• Evitate utilizarea neautorizată a mașinii.
• Vadă când sunt necesare intervenții de întreținere.
• Personalizeze alertele în funcție de programul clientului.
• Urmărească presiunea uleiului hidraulic, temperatura de funcționare și multe altele.
• Utilizeze datele pentru a instrui operatorii, pentru o productivitate maximă.

MEq
By MEq septembrie 21, 2023 12:30