BKT aduce la Bauma 2019 o ”noutate-gigant”

MEq
By MEq martie 4, 2019 15:17

BKT aduce la Bauma 2019 o ”noutate-gigant”

BKT este pregătită pentru Bauma 2019, principalul târg internațional din sectorul utilajelor pentru construcții, care se va desfășura la München în aprilie. Pentru ediția din 2019, compania și-a propus să-și lase amprenta, prezentând anvelope de dimensiuni gigantice și caracteristici incredibile.

Este vorba de anvelopa EARTHMAX SR 46, o solutie inovatoare pentru autobasculante rigide care operează în condiții dificile de teren stâncos, precum mine, baraje și șantiere mari de construcții. Disponibilă inițial în versiunea de 49”, anvelopa va fi prezentată oficial la expoziția Bauma în cea mai mare dimensiune realizată vreodată de BKT: 33.00 R 51.

EARTHMAX SR 46 are un diametru impresionant de peste 3 m (mai exact 3,075 cm), având 975 cm lățime și o greutate de nu mai puțin de 2.400 kg. Această anvelopă este potrivită în special pentru transportul sarcinilor grele, reprezentând cea mai bună alegere datorită rezistenței la tăieturi și la fisurări, calitate ce implică un ciclu de viață lung. Daunele cauzate de forțele de impact, de tensiuni și perforații sunt reduse la minimum datorită carcasei cu centură de oțel, perfectă pentru optimizarea orelor de funcționare și maximizarea productivității.

O altă trăsătură distincivă a anvelopei EARTHMAX SR 46 este modelul benzii de rulare special, prevăzut cu crampoane în bloc cu canelură de-a lungul circumferinței, ceea ce înseamnă o deteriorare redusă a părții sale exterioare și o performanță excelentă în viraje.

Includerea unei noi dimensiuni Giant în gama de anvelope este o alegere strategică a companiei și se aliniază soluțiilor tehnologice tot mai evoluate ale utilajelor actuale, care au dimensiuni din ce în ce mai mari. BKT este conștientă de faptul că anvelopele reprezintă o componentă fundamentală a echipamentelor, fiind capabile să îmbunătățească atât caracteristicile, cât și performanțele acestora. Din acest motiv, BKT colaborează îndeaproape cu producătorii majori de vehicule industriale pentru a oferi de ultimă oră.

MEq
By MEq martie 4, 2019 15:17