Doosan devine DEVELON

MEq
By MEq ianuarie 18, 2023 12:19

Doosan devine DEVELON

Însemnând „dezvoltare continua”, DEVELON reprezintă noul început al Hyundai Doosan Infracore (HDI), precum și provocările care îi stai înainte. Noul nume de brand încorporează direcția și dorința Hyundai Doosan Infracore de a schimba neîncetat lumea cu produse și soluții inovatoare.

Hyundai Doosan Infracore dezvoltă produse și soluții necesare pentru construirea infrastructurii ce poate îmbunătăți societatea și lumea. HDI s-a străduit să ofere produse și soluții dincolo de ceea ce solicită piața și clienții și va merge mai departe prin introducerea de produse și soluții mai inovatoare, ce depășesc așteptările lumii.

Evoluție continuă, pentru mai bine
HDI este pe piață din 1937, când a început să producă motoare. Cu noul nume de marcă „DEVELON”, HDI vine cu un avânt de creștere odată cu următorul salt înainte ca lider global în produse și soluții de utilaje de construcții pentru infrastructură.

Este un nume îndrăzneț ce salută o nouă eră în acest domeniu, încorporând ambiția HDI de a continua să se dezvolte și să lase în urmă o amprentă pozitivă în lumea noastră. Mai multe detalii vor fi dezvăluite la sfârșitul lunii februarie prin „New Brand Showcase”.

MEq
By MEq ianuarie 18, 2023 12:19