John Deere adaugă tehnologia Grade Guidance pe excavatorul 210G LC și face update-uri pe modelele 130G – 470G LC

MEq
By MEq mai 22, 2018 16:55

John Deere adaugă tehnologia Grade Guidance pe excavatorul 210G LC și face update-uri pe modelele 130G – 470G LC

John Deere a adăugat excavatorului 210G LC tehnologia Grade Guidance, precum și numeroase alte actualizări la solicitarea clienților, pentru a îmbunătăți productivitatea, timpii de funcționare și a scădea costurile zilnice de operare, pe modelele de la 11 până la 42 t. Sistemul Grade Guidance furnizează operatorilor informații despre poziționarea cupei în raport cu o suprafață de referință 2D sau cu o suprafață de proiectare 3D și este ideaă pentru săparea șanțurilor pentru conducte, rambleuri sau pante, ori pentru săparea fundațiilor unor structuri. Sistemul a fost dezvoltat în colaborare cu Topcon.

„Clienții doresc să poată gestiona înclinația direct din cabină, rapid și exact în proiectele de excavare de precizie”, a declarat Jonathan Spendlove, manager de marketing pentru excavatoare, John Deere Construction & Forestry. „Integrarea tehnologiei Grade Giudance pe modelul 210G LC, gata de lucru pentru client, este suportată de către distribuitorii John Deere și le va permite clienților să obțină rapid înclinația dorită folosindu-se de afișajul din cabina operatorului.”

Tehnologia de ghidare a cupei integrată afișează înălțimea și poziția lamei cupei în raport cu un plan țintă (2D) sau o suprafață de proiectare (3D). Integrarea și calibrarea din fabrică garantează că utilajul ajunge pe șantier gata de lucru, punând această tehnologie la dispoziția operatorului. JDLink oferă informații despre utilizarea sistemului și permite diagnosticarea rapidă a problemelor. Sistemul de ghidare a cupei va fi disponibil pe modelele 350G LC și 470G LC începând cu anul următor.

De asemenea, John Deere a actualizat 11 modele de excavatoare din clasa 11 – 42 t, aducând numeroase îmbunătățiri pentru client, precum:
– Tehnologia John Deere Powerwise Plus, care oferă performanțe la cerere și o economie de combustibil îmbunătățită.
– Un sistem de pre-curățare rotativ reglabil care ajută motorul să absoarbă aer curat când lucrează în condiții dure.
– Cele mai bune update-uri pentru cabină, inclusiv port USB, centură de siguranță portocalie și, opțional, scaun din piele cu suspensie pneumatică.
– Adăugarea unui singur sistem de propulsie cu pedală, care oferă operatorilor posibilitatea de a deplasa utilajul în linie dreaptă fără a fi nevoie să articuleze ambele comenzi de mână și de picior.
– Un comutator standard de control al modelelor de lucru, amplasat acum în spatele cabinei.
– Lumini LED pentru ușurarea muncii și productivitate, pe timp de noapte.

MEq
By MEq mai 22, 2018 16:55