Hitachi și-a modernizat fabrica de miniexcavatoare din Europa

MEq
By MEq iulie 19, 2018 19:35

Hitachi și-a modernizat fabrica de miniexcavatoare din Europa

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) a redeschis oficial fabrica de miniexcavatoare și excavatoare compacte din Oosterhout, Olanda. Noua unitate de producție de 8.000 mp a fost inaugurată printr-o ceremonie specială, pe 21 iunie, eveniment la care au participat clienți importanți ai Hitachi și angajați ai HCME, deopotrivă.

Programul extins de modernizare, care a început în luna ianuarie a acestui an, va creste eficiența fabricii care este responsabilă pentru producerea modelelor de la ZX10 până la ZX85. De asemenea, va satisface cererea europeană tot mai mare de excavatoare Hitachi din clasele mini și compactă. Managerul general al fabricii, Marco Verhoef, a spus: „Deja ne-am dublat producția față de 2014, de la 2.500 la 5.000 de mașini (în 2018). Renovarea fabricii a fost necesară pentru a ne ajuta să creștem în continuare și ne va permite să producem peste 7.000 de utilaje pe an, în funcție de cererea pieței.”

Ca parte a modernizării, au fost instalate atât o linie de asamblare semiautomată de ultimă generație, cât și echipamente noi și cabine de vopsire. Personalul fabricii a adoptat o abordare de tipul „takt time”, ceea ce înseamnă încheierea unei activități într-o anumită perioadă de timp, rezultatul fiind un flux de lucru optim. Inventarul a fost, de asemenea, redus prin adoptarea metodei Kanban (o metodă pentru atingerea JIT – just-in-time manufacutring).

Deschiderea oficială s-a făcut sub o ploaie de confetti, iar președintele și CEO-ul HCME, Makoto Yamazawa, împreună cu directorul de producție și achiziții, Kazutoshi Yoshioka, au luat cuvântul. Marco Verhoef le-a mulțumit celor 100 de angajați pentru efortul lor din ultimele luni. Producția fabricii a continuat pe parcursul programului de renovare întins pe șase luni. „Datorită întregului personal dedicat, avem o fabrică reproiectată și complet modernizată și suntem foarte mândri de ceea ce am obținut. Suntem pregătiți pentru viitor, pentru a furniza mai multe utilaje cu timpi de livrare mai scurți și la costuri mai mici”.

MEq
By MEq iulie 19, 2018 19:35