Sandvik introduce AutoMine AutoLoad 2.0 pentru încărcarea autonomă mai bună a cupei

MEq
By MEq iunie 15, 2023 22:18

Sandvik introduce AutoMine AutoLoad 2.0 pentru încărcarea autonomă mai bună a cupei

Sandvik Mining and Rock Solutions introduce AutoMine AutoLoad 2.0, o nouă funcție AutoMine ce permite cicluri de producție complet automatizate pentru încărcătoarele miniere subterane care operează în aplicații de exploatare cu puncte fixe de extragere și descărcare. Această tehnologie de încărcare autonomă are scopul de a crește consistența ciclului de încărcare, reducând în același timp timpii de imobilizare ai utilajului și costurile de operare.

Bazându-se pe tehnologia anterioară AutoLoad Assist, AutoMine AutoLoad 2.0 prezintă mai multe actualizări de design și îmbunătățiri semnificative pentru a permite operatorilor să controleze mai multe încărcătoare cu minimă intervenție.

Noua funcție le permite operatorilor să facă încărcătoarele să învețe diferite profiluri de încărcare pentru fiecare punct de extragere, eliminând necesitatea ca un operator să asiste la procedura de încărcare a cupei atunci când încarcă din punctele de extragere. Aceste profiluri pot fi salvate pentru utilizare ulterioară, iar profilurile implicite sunt disponibile pentru mai multe tipuri de încărcătoare miniere subterane.

„Am dezvoltat AutoMine AutoLoad 2.0 pentru a automatiza o parte a procesului de producție care a fost o provocare pentru clienții noștri”, a declarat Jouni Koppanen, Product Line Manager Automation, Sandvik Mining and Rock Solutions. „AutoMine AutoLoad 2.0 va permite clienților să opereze 24/7, fără a-și face griji cu privire la intervenția operatorului în timpul încărcării, odată ce profilurile au fost create. Această nouă funcție va ajuta clienții noștri să vadă o îmbunătățire directă a producției și fiabilității timpului ciclului.”

Testele ample pe teren la anumiți clienți din Europa și America de Nord au demonstrat că noua tehnologie are ca rezultat timpi mai rapizi de încărcare și factori consistenți de umplere a cupei, cu o creștere de 8% a tonelor încărcate per oră și o îmbunătățire a timpului de ciclu cu 19%.

MEq
By MEq iunie 15, 2023 22:18