Mici la stat… mari în performanțe: noile miniexcavatoare Kobelco

MEq
By MEq iunie 12, 2023 13:25

Mici la stat… mari în performanțe: noile miniexcavatoare Kobelco

În ciuda dimensiunilor reduse, miniexcavatoarele pot avea un rol important pe orice șantier. Amprenta lor mică de lucru le permite un acces mai bun în spații restrânse, dar, la fel de bine, pot oferi suport în proiectele mai mari de construcții. Având în vedere acest lucru, Kobelco își îmbunătățește continuu gama de miniexcavatoare pentru a răspunde cerințelor tot mai variate ale operatorilor. Noile miniexcavatoare Kobelco SK34SR-7 și SK39SR-7 înlocuiesc modelele SK30SR-6E și SK35SR-6E și vin cu o performanță mai bună a motorului, o operabilitate îmbunătățită, un interior actualizat și o întreținere mai ușoară.

Mici la stat... mari în performanțe: noile miniexcavatoare KobelcoKobelco SK34SR-7 și SK39SR-7 oferă performanțe superioare modelelor precedente, datorită puterii mai mari a motorului (de la 18 la 19 kW). Cilindrii mai mari ai cupelor (de la 65 la 70 mm) au ca rezultat o creștere cu 15% a forței de săpare (de la 27,8 la 32 kN). În plus, alezajul cilindrului brațului a fost mărit de la 80 la 85 mm, pentru o capacitate de ridicare îmbunătățită (pe SK39SR-7), în timp ce performanța crescută de deplasare și sistemul hidraulic îmbunătățit asigură o operare combinată mai rapidă.

Pentru a crește eficiența, lama opțională cu funcție floating permite curățarea terenului, fără a necesita ajustări pentru a se adapta modificărilor de teren. Lama unghiulară (opțional) permite mișcarea stânga/dreapta la 25 de grade pentru curățare, nivelare și umplere. De asemenea, linia pentru cuplă rapidă a fost extinsă cu 200 mm.

Confortul și siguranța operatorului au fost cheia dezvoltării miniexcavatoarelor SK34SR-7 și SK39SR-7. Noile utilaje urmează conceptul Performance x Design de la Kobelco, care include un interior al cabinei nou proiectat, pentru a face mai confortabile orele lungi de lucru.

Mici la stat... mari în performanțe: noile miniexcavatoare KobelcoRadioul DAB+ cu FM/AM și AUX, port-ul USB, Bluetooth-ul și funcția hands-free pentru telefon vin ca standard, iar cotierele mai late asigură o operare fără oboseală. Suspensia mecanică și scaunul rabatabil, împreună cu aerul condiționat puternic au fost gândite pentru a-i da operatorului senzația că operează un utilaj mult mai mare.

Display-ul color standard de 3,5 inch oferă informații importante, inclusiv istoricul de funcționare, ciclul de întreținere și indicatorii de temperatură ai combustibilului și apei. Reglarea debitului hidraulic (HFA) vine ca standard pe toate modelele cu control manual proporțional, iar debitul de ulei hidraulic al uneltelor de lucru poate fi reglat din același afișaj color.

Pentru a îmbunătăți vizibilitatea pe șantier, în special în zilele scurte de iarnă, noile miniexcavatoare SK34SR-7 și SK39SR-7 au fost echipate cu două lumini de lucru cu LED-uri strălucitoare. La nevoie pot fi instalate lumini de lucru suplimentare în partea din spate a cabinei. Pentru a reduce timpii de imobilizare alocați întreținerii, manetele de deplasare sunt acum detașabile, ceea ce îmbunătățește accesibilitatea la supapa principală de control.

MEq
By MEq iunie 12, 2023 13:25