Noul Sennebogen 825 E Demolition – un excavator pentru demolări polivalent

MEq
By MEq mai 7, 2024 15:34

Noul Sennebogen 825 E Demolition – un excavator pentru demolări polivalent

De ani de zile, excavatoarele pentru demolări Sennebogen oferă soluții pentru lucrări eficiente și precise pe șantiere de construcții limitate ca desfășurare și la înălțimi mari. Acum, noul 825 E Demolition extinde oferta actuală din partea de jos a gamei de excavatoare pentru demolări și va fi expus în premieră la târgul IFAT 2024.

Noul Sennebogen 825 E Demolition – un excavator pentru demolări polivalentFlexibil și rapid în utilizare
Cu o rază de 14 m și o manevrabilitate remarcabilă, noul utilaj stăpânește fără efort provocările comune din lucrările de demolări selective. Excavatorul pentru demolări are o stabilitate optimă datorită trenului de rulare pe șenile late, extensibil telescopic. Utilajul nu impresionează doar în lucrări de demolare selectivă a clădirilor (folosind graifere pentru demolări, ciocane pentru demolări sau pulverizatoare), ci și în sarcinile de sortare. Datorită dimensiunilor sale compacte, noul model cu o masă operațională de 38 t este ideal pentru utilizare pe șantierele urbane și în spații restrânse. Sennebogen 825 E Demolition impresionează și prin sistemul său inovator de schimbare rapidă a uneltei de lucru: o gamă largă de atașamente pot fi utilizate în mod flexibil și ușor înlocuite direct din cabină, într-un interval de timp foarte scurt.

Stabil și robust
Siguranța este garantată nu doar de trenul de rulare stabil, cu o lățime totală de 4,2 m, ci și de cabina unică, ce se poate ridica cu 2,7 m și înclina cu 30 de grade. Acest lucru îi permite operatorului să lucreze în mod ergonomic, din confortul scaunului ce îi oferă o vedere clară asupra atașamentului. În plus, construcția robustă a utilajului și funcțiile de siguranță oferă o operare sigură în cadrul zonei de demolare.

Transport ușor și utilizare imediată
Datorită contragreutății care se poate detașa hidraulic, masa de transport a excavatorului 825 E Demolition poate fi redusă cu 10 tone, astfel încât excavatorul pentru demolări să poată fi transportat cu ușurință, fără a necesita un permis special. De asemenea, nu este necesară demontarea brațului de lucru la înălțime – acesta poate fi transportat dintr-o singură bucată pe un trailer cu platformă joasă. Astfel, 825 E Demolition este gata de utilizare imediat, fără niciun efort de configurare.

MEq
By MEq mai 7, 2024 15:34