Metso Outotec lansează un nou concasor mobil cu impact în gama Nordtrack

MEq
By MEq martie 14, 2022 22:39

Metso Outotec lansează un nou concasor mobil cu impact în gama Nordtrack

Metso Outotec adaugă un nou concasor cu impact în gama sa mobilă de concasare și sortare Nordtrack, vizând în special aplicații și șantiere de dimensiuni mai mici din segmentul de reciclare a deșeurilor din construcții și demolări. Concasorul mobil cu impact Nordtrack I1011 are dimensiuni compacte și un concasor puternic, de înaltă performanță, ideal pentru antreprenori și lucrări de închiriere. Echipat cu un ciur suspendat de mari dimensiuni, combină capacitatea mare de concasare cu precizia calibrată a produsului final.

Versatilul concasor Nordtrack I1011 este potrivit pentru lucrul pe diferite șantiere, de la concasarea pietrei la reciclarea deșeurilor din beton și din demolări. Poate fi transportat pe o remorcă standard, ceea ce-l face rentabil și rapid de deplasat între șantiere. Datorită agilității sale, deplasarea echipamentului în zone înguste, în cadrul șantierelor, este ușoară. Beneficiind de asistență de service și piese de schimb Metso Outotec, Nordtrack I1011 este o opțiune de încredere pentru constructori, dar și ca utilaj de închiriat.

„Am ținut cont de feedback-ul clienților noștri și suntem bucuroși să oferim acest nou utilaj în gama noastră Nordtrack. Lansarea lui Nordtrack I908S a avut un mare succes și, în consecință, piața ne-a cerut o unitate mobilă de impact mai mare”, spune Vesa Tuloisela, manager de produs Nordtrack la Metso Outotec. „Modelul I1011 include un concasor și un motor mai puternice, rezultând o capacitate de până la 300 tph. În calitatea sa de concasor mobil, este foarte potrivit și pentru reciclarea deșeurilor din demolări și din beton, ori reciclarea asfaltului recuperat”, a continuat el.

MEq
By MEq martie 14, 2022 22:39