Gamele de anvelope BKT pentru reciclare se extind cu noi dimensiuni

MEq
By MEq octombrie 17, 2022 19:57

Gamele de anvelope BKT pentru reciclare se extind cu noi dimensiuni

Tipurile de utilaje care operează în centrele de reciclare a materialelor diferă foarte mult unul de celălalt, deoarece sunt destinate unor activități diferite și se confruntă cu unul dintre cele mai dificile și solicitante medii pentru anvelope. Prin urmare, BKT nu numai că a dezvoltat produse specifice, dar a continuat să extindă gama de anvelope disponibile pentru a oferi cât mai multe dimensiuni și variante posibile – răspunzând astfel necesităților extrem de specifice.

Pentru dezvoltarea anvelopelor sale, BKT pornește de la experiența utilizatorilor și de la necesitățile acestora, creând game de produse care îndeplinesc cerințele de rezistență și durabilitate extraordinare. De asemenea, oferă stabilitate și confort șoferilor.

În consecință, datorită experienței în domeniu au luat naștere cele cinci game de anvelope ultra-specializate BKT pentru încărcătoare frontale, mini-încărcătoare și încărcătoare telescopice (telehandlere), utilizate în operațiuni de manipulare în medii de eliminare și reciclare a materialelor.

SKID MAX SR-SKIDDER permite transportul de sarcini grele, menținând în același timp o stabilitate perfectă. E disponibilă acum în două dimensiuni, inclusiv în cea recent introdusă: 300/70 R 16,5. Structura All Steel cu curele din oțel conferă carcasei o rezistență mai mare la impact. Peretele lateral gros contribuie la minimizarea riscului de perforare și deteriorare accidentală. În plus, protecția jantei previne orice perforări și șocuri care ar putea deteriora zona din jurul jantei.

Banda de rulare puternică și lată a fost proiectată cu o canelură centrală continuă și este fabricată dintr-un compus special antistatic și extrem de rezistent la abraziune pentru a asigura o tracțiune excelentă și o durată de viață lungă.

O altă anvelopă utilizată în mediile de reciclare este BK-LOADER 53, disponibilă acum cu noua dimensiune 405/70 R 18 (pe lângă dimensiunea existentă 405/70 R 20). Această anvelopă cu benzi de aramidă are un design unic al benzii de rulare, foarte adânc, care asigură o stabilitate laterală excelentă și o rezistență extraordinară la uzură, tăieturi și perforări. Oferă, de asemenea, proprietăți excepționale de auto-curățare, care asigură expulzarea rapidă a reziduurilor, fără a uita de aderența și tracțiunea excelente atât pe suprafețe umede, cât și pe suprafețe uscate.

Apoi există EARTHMAX SR 53, cu noile variante în dimensiunea 29,5 R 29 disponibile acum pentru ambele clase L-5 ** UMS (Underground Mining Service) și L-5 *** super-rezistente. Banda de rulare adâncă L-5 asigură o rezistență extraordinară la uzură, în plus față de proprietățile excelente de auto-curățare. Compusul special oferă o rezistență suplimentară la tăiere. Este o anvelopă excelentă pentru încărcătoare frontale și buldozere care operează în condiții extreme.

EARTHMAX SR 55 dispune de o bandă de rulare foarte adâncă, de clasă L5-S, împreună cu o suprafață netedă care asigură o durabilitate îndelungată, minimizând astfel timpii de inactivitate. La fel de remarcabile sunt și caracteristicile extraordinare de stabilitate și tracțiune.

În final, GIANT TRAX a fost concepută pentru mini-încărcătoare care operează pe suprafețe accidentate. Banda de rulare foarte adâncă, cu blocuri mai late și mai robuste, asigură o tracțiune excelentă, stabilitate și rezistență la perforări. Compusul special al benzii de rulare asigură o rezistență de top la tăieturi, perforări și uzură.

BKT a luat în considerare fiecare aplicație specifică de reciclare. Răspunsul concret este reprezentat de produse de calitate care garantează întotdeauna eficiență și siguranță maxime pentru a satisface orice necesitate și cerință a operatorilor din acest sector. Este într-adevăr important să se ia în considerare faptul că fiecare activitate este diferită și necesită anvelope specifice.

MEq
By MEq octombrie 17, 2022 19:57