Cat Lift Trucks introduce noi transpaleți electrici sit-on

MEq
By MEq ianuarie 28, 2023 00:13

Cat Lift Trucks introduce noi transpaleți electrici sit-on

Cu noii transpaleți electrici sit-on, Cat Lift Trucks încurajează din nou companiile să privească dincolo de soluțiile obișnuite de manipulare a materialelor. Gama Cat NSS16-20N2(I) oferă o alternativă de creștere a productivității și de reducere a costurilor pentru stivuirea intensivă, recuperarea și transportul intern de mărfuri.

Nivelurile ridicate de confort și ergonomie vor fi salutate de operatorii ocupați care lucrează în ture lungi și care acoperă suprafețe mari. Între timp, dimensiunile compacte, manevrabilitatea ușoară și ridicarea mare – până la 7 m – vor permite o densitate crescută de depozitare. În plus, avantajele de performanță vor crește randamentul.

Aceste echipamente flexibile de transport și manipulare, cu capacități între 1,6 și 2,0 t, se pretează pentru o varietate de aplicații. De obicei, acestea pot include fluxul de materiale în fabrici, precum și munci generale în depozite. Cel mai probabil, pot fi considerate ca înlocuitori rentabili și economici pentru stivuitoare sau pentru transpaleții cu platformă pentru operator.

Transpaleții sit-on Cat concurează lejer multe stivuitoare cu catarg retractabil, la ridicare – și pot lucra în spații mult mai înguste. Costul lor de operare este, de asemenea, considerabil mai mic. În comparație cu transpaleții cu platformă pentru operator, aceștia sunt mai rapizi, au o amprentă mai mică și se pot ridica la înălțimi mult mai mari. În plus, nu există opriri pentru a plia sau desface platformele sau barele laterale.

Datorită capacității lor mari de ridicare și dimensiunilor compacte, pot accesa culoarele înguste și rafturile mai înalte. De asemenea, pot depozita încărcături grele la niveluri superioare. Capacitatea reziduală poate fi îmbunătățită prin desfășurarea unor stabilizatori laterali opționali și prin limitarea automată a vitezei de deplasare în timpul ridicărilor mari. Acești factori permit utilizarea deplină a podelei și a spațiului vertical din depozit.

Lucrează mai rapid și mai eficient
Operatorii se pot deplasa cu încredere și rapid pe culoarele înguste, știind că sunt complet protejați de structura robustă a utilajului. Ajutorul automat de stabilitate, inclusiv controlul în viraje, optimizează vitezele, pentru a se potrivi cu activitățile – asigurând o mișcare rapidă, dar sigură.

Progresele în sistemele de transmisie, hidraulice și de direcție, împreună cu controlerele acestora, fac fiecare acțiune rapidă și lină. Cotierele reglabile pozițional pun la îndemână mini-volanul ergonomic și pârghiile hidraulice pentru degete. Funcționalitatea integrată economisește timp, permițând controlul simultan al mișcărilor catargului și furcii, al vitezei de deplasare și al deschiderii stabilizatorului lateral.

Ergonomia și confortul au fost prioritare, pentru a minimiza stresul, efortul și oboseala. Operatorul are un scaun confortabil, cu suspensie, reglabil și mult spațiu la picioare, într-un compartiment silențios, cu vibrații reduse. Tranzițiile amortizate ale cursei catargului și coborârea lină se adaugă experienței pozitive pentru utilizator, reducând și mai mult zgomotul și vibrațiile.

Cele patru modele de transpaleți sit-on Cat includ două cu ridicare inițială, care oferă o gardă la sol suplimentară. Acestea pot fi utilizate și pentru manipularea paleților dubli, prin plasarea unei sarcini pe picioarele de susținere și una pe furci.

Pentru productivitate non-stop, eficiență optimă și profit maxim, bateriile litiu-ion pot fi preferate în dauna celor plumb-acid. Există, de asemenea, o gamă largă de accesorii opționale potrivite pentru diverse aplicații. Acestea includ diverse funcții de asistență pentru operator, care ajută atât productivitatea, cât și siguranța. Acestea sunt binevenite în special în medii precum magazinele de bricolaj, unde personalul pietonal și/sau clienții se amestecă cu traficul stivuitoarelor.

MEq
By MEq ianuarie 28, 2023 00:13