Mecalac își extinde gama 100% electrică cu noul încărcător frontal cu braț pivotant eS1000

MEq
By MEq octombrie 26, 2023 18:29

Mecalac își extinde gama 100% electrică cu noul încărcător frontal cu braț pivotant eS1000

Story Highlights

  • Mecalac
  • incarcator frontal electric cu brat pivotant
  • Mecalac eS1000
  • utilaje 100% electrice
  • CTE Solution - Utilaje Specializate

Related Articles

Pentru a satisface cererea crescută de proiecte de construcții cu amprentă de mediu redusă, Mecalac și-a valorificat spiritul de inovație și a dezvoltat o gamă de utilaje 100% electrice. În acest context, producătorul francez a prezentat în 2022 primul său excavator complet electric de 11 tone, modelul e12. Pentru a-și completa oferta, Mecalac introduce noul încărcător electric compact cu brat pivotant eS1000. Acesta reprezintă expresia angajamentului Mecalac pentru un viitor sustenabil, inovația fiind mereu în ADN-ul său ca producător de utilaje.

Mecalac își extinde gama 100% electrică cu noul încărcător frontal cu braț pivotant eS1000eS1000: productivitate în beneficiul mediului
Având la bază modelul cu motor diesel AS1000, noul eS1000 a fost conceput astfel încât să nu aibă emisii poluante în timpul utilizării sale. Pentru beneficiul utilizatorilor finali și al locuitorilor din proximitatea oricărui șantier urban, confortul, zgomotul și vibrațiile au fost, de asemenea, reduse semnificativ, făcând posibilă folosirea utilajului atât în interior (în incinte), cât și în medii sensibile.

Arhitectura încărcătorului frontal cu braț pivotant (Swing Loader) conduce la o reducere a numărului de manevre efectuate de utilaj. Acest lucru se traduce prin reducerea timpilor de ciclu, a zgomotului și a altor neplăceri asociate, a costurilor de întreținere și riscurilor de accidente, precum și a impactului asupra mediului.

În timp ce versiunile diesel ale încărcătorului cu braț pivotant limitează consumul de combustibil datorită acestei economii de mișcare, versiunea electrică eS1000 consumă doar cantitatea necesară de energie pentru operațiunile efectuate și optimizează utilizarea bateriei pentru a oferi o autonomie fără precedent de 8 ore de operare.

În termeni de stabilitate, orice sarcină ridicată de cupa din față, odată ce puntea spate este blocată, poate fi rotita la 180° fără nicio pierdere a stabilității, chiar și cu roțile complet bracate. Datorită acestei stabilități incredibile în toate pozițiile și pe toate tipurile de teren, încărcătorul cu braț pivotant este capabil să transforme drastic logistica pe șantiere, depășind cu ușurință și siguranță orice obstacol.

Mecalac își extinde gama 100% electrică cu noul încărcător frontal cu braț pivotant eS1000Șantierele urbane și cele limitate ca spațiu de lucru sunt mediul potrivit pentru încărcătoarele compacte. Eficiența este determinată de ciclurile de încărcare și descărcare și este afectată de manevrele ce consumă timp și energie. Aici intervine conceptul inovator Mecalac Swing Loader, care s-a născut din dorința de a reduce aceste costisitoare manevre prin pivotarea brațului, nu prin executarea manevrelor de repoziționare a utilajului.

Gama Mecalac e-Series – pentru un șantier urban eco
Mecalac revoluționează șantierele urbane datorită acestei noi game complete de produse 100% electrice. Trei utilaje electrice Mecalac pe același santier urban vor economisi în medie 64 de tone de CO2 pe un an, comparativ cu aceleași utilaje echipate însă cu motoare diesel. În plus, soluția „zero-emission” propusă de Mecalac va limita poluarea fonică, oferind utilajelor posibilitatea de a lucra în spații închise (la interior), dar și costurile asociate întreținerii și exploatării (combustibilul fiind înlocuit cu electricitate).

MEq
By MEq octombrie 26, 2023 18:29