Ammann introduce o nouă linie de finisoare de asfalt

MEq
By MEq ianuarie 10, 2018 17:46

Ammann introduce o nouă linie de finisoare de asfalt

Story Highlights

  • Ammann Group a lansat o nouă linie de finisoare de asfalt premium
  • Linia de finisoare este diversă și include 17 modele, în versiuni pe șenile și pe roți

Related Articles

Ammann Group a lansat o nouă linie de finisoare de asfalt premium, avansată tehnologic. Utilajele excelează în diferite aplicații, de la căi de acces înguste până la străzi urbane, bretele de autostrăzi și aeroporturi.

„Cu această lansare, Ammann își demonstrează angajamentul continuu față de segmentul de construcții de drumuri”, a declarat Hans-Christian Schneider, CEO al grupului Ammann. „Linia noastră de produse pentru asfalt, stații de beton, compactoare și echipamente ușoare este extrem de competitivă. Adăugarea unei linii complete de finisoare de asfalt premium ne va extinde oferta de produse, extrem de puternică și completă. Împreună cu gama de finisoare Apollo, avem acum cea mai cuprinzătoare linie de finisoare de asfalt din industrie.”

Linia de finisoare este diversă și include 17 modele, în versiuni pe șenile și pe roți. Opțiunile de grinzi finisoare includ compactare/vibrare, un grad înalt de compactare și cadru rigid.
Există trei grupe principale de dimensiuni: finisoare compacte (inclusiv mini-finisoare), pentru oraș și mari. Finisoarele compacte au capacități de producție de 300 t/oră și lățimi maxime de lucru de 3,1 m. Atunci când spațiul este foarte limitat, Ammann oferă unicul mini-finisor AFW 150-2, cu lățimi de lucru de până la 250 mm.

Cele patru modele de finisoare pentru oraș pot așterne 350 t/oră pe lățimi maxime de 4,7 m. Mobilitatea și dimensiunile lor le fac instrumente excelente pentru lucrări urbane și aplicații în care drumurile mici trebuie rapid asfaltate, îndeplinind totodată cele mai înalte cerințe de calitate.
Finisoarele mari pot atinge o producție de 1100 t/oră, cu lățimi maxime de 14 m. Acestea sunt disponibile cu comenzi convenționale sau cu sistemul avansat PaveManager 2.0. Utilajele sunt potrivite pentru lucrări de amploare, unde se pune accent pe calitate, viteză și pe lățimea mare de așternere.

Întreaga linie de finisoare va fi disponibilă prin rețeaua globală de distribuitori Amman. Dealerii specializați vor acoperi lucrările de întreținere și reparații, asigurând suportul de calitate pentru clienți.

MEq
By MEq ianuarie 10, 2018 17:46