Comansa introduce noua macara turn cu braț înclinat hidraulic LCH300

MEq
By MEq august 31, 2022 15:59

Comansa introduce noua macara turn cu braț înclinat hidraulic LCH300

Comansa își extinde gama de macarale cu braț înclinat odată cu LCH300, primul său model hidraulic, cu o capacitate maximă de încărcare de 16 t și o rază de 60 m. Producătorul de macarale turn va prezenta oficial acest model inovator la târgul Bauma 2022, care va avea loc în perioada 24-30 octombrie la München.

LCH300/16 t este disponibil în diferite versiuni. Macaraua poate fi asamblată cu secțiuni de turn de 2,5 x 2,5 m. Brațul său modular are o rază de acțiune de 25 până la 60 m, cu configurații din 5 în 5 m. De asemenea, are o rază minimă de lucru de 4 m și o rază minimă de 9 m în regim „out of service”.

Dispune de combinații de transmisie manuală de 1T (direct pulling) și 2T. Capacitatea maximă de încărcare este de 8 t în configurația 1T și de 16 t în configurația 2T. Sarcina maximă la vârful brațului este de 3.400, respectiv 3.150 kg.

Macaraua mișcă brațul și contrabrațul împreună folosind un cilindru hidraulic amplasat în punctul de articulație dintre capul turnului ansamblul brațului. Unitatea hidraulica este situată pe o platformă mobilă dintr-o bucată.

Din cabină, operatorul are vizibilitate directă asupra mecanismului de ridicare de 50 kW (standard) și 65 kW (opțional). Datorită tehnologiei Effi-Plus, este posibilă creșterea vitezei mecanismului de ridicare fără a afecta consumul, ceea ce permite reducerea considerabilă a ciclurilor de încărcare, îmbunătățind productivitatea macaralei.

Designul acestui nou ansamblu rotativ – braț, cap de turn și contrabraț –, precum și mecanismul, cabina și platformele unității hidraulice, optimizează transportul acestui model, care poate fi livrat de 8 camioane sau containere.

Această nouă macara turn cu braț înclinat de la Comansa este dotată cu premiata cabină CUBE Cab (L sau XL) cu aer condiționat de tip Split. Platforma cabinei, la fel ca platformele de ridicare și ale unități hidraulice, pot fi transportate într-o singură bucată.

Macaralele turn cu braț înclinat Comansa oferă performanțe optime, acolo unde macaralele cu braț orizontal nu pot muta liber sarcinile din cauza limitărilor de spațiu. Acum, odată cu încorporarea modelului LCH300 cu braț înclinabil hidraulic, mecanismul de ridicare este optimizat pentru a oferi o performanță și mai mare și o asamblarea eficientă, precum și o rază redusă în regim „out of service”.

Producătorul spaniol de macarale turn își va prezenta noul model în octombrie, la Bauma München 2022.

MEq
By MEq august 31, 2022 15:59