Mecalac introduce trei noi încărcătoare cu braț pivotant

MEq
By MEq iulie 4, 2022 21:31

Mecalac introduce trei noi încărcătoare cu braț pivotant

Story Highlights

 • Mecalac
 • incarcatoare cu brat pivotant
 • utilaje Mecalac
 • AS750
 • AS850
 • AS1000
 • AS600
 • AS900tele
 • AS1600
 • AS210
 • Mecalac swing loaders

Related Articles

Specializat în proiectarea, fabricarea și distribuția de echipamente compacte pentru șantiere urbane, Mecalac lansează o nouă gamă de încărcătoare cu braț pivotant, extinzându-și portofoliul existent de utilaje în această clasă.

Noile modele AS750, AS850 și AS1000 se alătură celor existente AS600, AS900tele, AS1600 și AS210. În total, gama impresionantă de șapte utilaje are capacități de la 600 la 2.100 de litri și oferă operatorilor soluția perfectă pentru fiecare lucrare.

AS750
AS750 este fratele mai mare al modelului Mecalac AS600 Swing Loader, având o lățime mai mare și un ampatament crescut (1.870 mm), pentru o stabilitate crescută. Puterea motorului a fost mărită la 45 kW / 61 hp pentru o capacitate de ridicare și încărcare mai mare, în timp ce cinematica „P” a cupei oferă o precizie excelentă în timpul operațiunilor de manipulare, în special la ridicarea paleților sau cu cârlig de încărcare. Cabina spațioasă, cu două uși, îi asigură operatorului o vizibilitate excelentă, sporind și mai mult siguranța pe șantier.

AS850
Cu AS850, productivitatea este baza. Dispunând de toate avantajele utilajelor cu braț pivotant de la Mecalac, inclusiv un șasiu rigid și direcție pe patru roți, AS850 este disponibil și într-o opțiune capabilă să ruleze cu 40 km/h pentru transferuri mai rapide. În plus, un braț nou-nouț și cinematica „Z” a cupei oferă cel mai bun compromis între puterea de săpare și precizie.

AS1000
Fiind o versiune mai puternică a modelului AS850, încărcătorul cu braț pivotant Mecalac AS1000 excelează pe orice șantier datorită eficienței sale impresionante și vitezei de execuție. AS1000 oferă performanțe maxime cu un motor cu 4 cilindri de 55,4 kW / 75 hp cu cuplu mare (375 Nm), în timp ce opțiunea unei linii hidraulice cu debit mare oferă până la 120 l/min – perfect pentru acționarea uneltelor de lucru hidraulice.

Avantajele conceptului pivotant
Creat de Ahlmann, în 1953, conceptul pivotant revoluționează lumea încărcătoarelor cu o eficiență dovedită și o viteză de acțiune de neegalat. Crește productivitatea, oferindu-i operatorului capacitatea de a conduce, manevra și pivota în același timp, în deplină siguranță.

Trei moduri de direcție pentru o mobilitate sporită
Proiectat pe baza unui șasiu rigid, cu trei moduri standard de direcție – cu două roți viratoare, patru roți viratoare și direcție crab – conceptul asigură o mobilitate excepțională este un lucru.

Stabilitate dovedită
Sarcina pe care cupa o ridică în față, odată blocată puntea spate, este ridicată la 180° fără niciun risc.

Gestionarea îmbunătățită a spațiului
Datorită brațului său, încărcătorul pivotează, în loc să se miște. Acest lucru conduce la costuri mai eficiente, rezultând mai puțină poluare sonoră și vizuală, precum și mai puțină întreținere, mai puțin risc de accidente și impact mai redus asupra mediului.

Conceptul inovator al încărcătorului cu braț pivotant Mecalac a luat naștere din aceste observații, cu scopul de a da mai multa valoare muncii încărcătorului, pentru a-l face mai eficient și mai sigur pentru operator.

MEq
By MEq iulie 4, 2022 21:31