Magni îmbunătățește sistemul software MCTS de pe utilajele sale

MEq
By MEq octombrie 19, 2023 14:19

Magni îmbunătățește sistemul software MCTS de pe utilajele sale

Software-ul de bord de pe noile game TH și RTH de manipulatoare cu braț telescopic Magni a fost îmbunătățit semnificativ. Ușurința de utilizare și productivitatea sunt cuvintele cheie care au ghidat dezvoltarea acestuia.

Accesibil prin intermediul ecranului tactil, software-ul noilor game TH și RTH a fost complet reînnoit. Reproiectarea grafică a interfeței îl face ușor și intuitiv de utilizat, cu funcții identificate prin pictograme.

Spre deosebire de software-ul anterior, acum există o pagină de meniu principal din care operatorul poate accesa diferitele pagini tematice, îmbogățite cu funcții noi pentru o experiență mai ușoară a utilizatorului.

Magni îmbunătățește sistemul software MCTS de pe utilajele salePrincipalele funcții și inovații includ:
Handling Mode: o funcție disponibilă pe aproape toată gama RTH, care permite utilajul mai rapid și mai receptiv datorită gestionării inteligente și automate a turației motorului.
Eco Mode: la deplasarea cu viteza constantă pe drum, această funcție permite reducerea automată a turației motorului, odată ce viteza maximă a fost atinsă, reducând astfel consumul de combustibil și poluarea.
Presetări dedicate: operatorul poate selecta trei noi mapări, de la cea mai precisă la cea mai receptivă, pentru a optimiza performanța atașamentului folosit.
Personalizarea funcției joystick: în cursul anului 2024 va fi implementată funcția de personalizare a joystick-ului, permițând setarea utilajului în funcție de preferințele operatorului.

Un alt upgrade important se referă la pagina diagramei de sarcină, care permite acum trei vizualizări diferite: clasică (disponibilă și pe versiunile anterioare), dinamică (ce permite afișarea în timp real a diagramei de sarcină în funcție de sarcina ridicată) și de sus, (disponibilă doar pe modelele rotative), ceea ce permite o mai mare precizie atunci când telehandlerul lucrează direct de pe roți sau de pe stabilizatoare, pe o suprafață neuniformă.

O cameră pentru mersul în marșarier vine ca dotare standard pe noua gamă RTH (opțională pe gama TH) și poate afișa imagini pe display-ul MCTS. Dacă este selectată, funcția este activată automat când este cuplat marșarierul. Camerele opționale afișează imagini pe un monitor extern, astfel încât toate funcțiile telehandlerului să fie ușor vizibile și accesibile în orice moment.

Interacțiunea cu software-ul de bord este actualizată în mod constant, pentru a oferi cea mai bună experiență operatorului și unul dintre cele mai sigure telehandlere de pe piață. Această viziune i-a permis producătorului italian Magni să fie primul care să dezvolte interfața de bord instalată pe cele mai inovatoare manipulatoare telescopice din lume. Noua gamă TH reprezintă acum o premieră în clasa sa în ceea ce privește dezvoltarea tehnologică, preluând toate tehnologiile și performanțele de pe gama RTH.

MEq
By MEq octombrie 19, 2023 14:19