LiuGong a deschis în Europa un nou HQ și o nouă linie de producție

MEq
By MEq octombrie 23, 2017 22:50

LiuGong a deschis în Europa un nou HQ și o nouă linie de producție

Pe 27 septembrie, producătorul chinez de utilaje pentru construcții LiuGong a anunțat marea deschidere a primului sediu regional (HQ) al companiei în Varșovia, Polonia, împreună cu prezentarea noilor capacități de producție LiuGong din Stalowa Wola, Polonia. Sediul regional european al LiuGong va sprijini creșterea afacerilor companiei. Noul birou deservește consolidarea prezenței LiuGong în regiune prin plasarea personalului cheie într-o locație centrală cu scopul de a spori colaborarea și comunicarea, asigurând totodată un sprijin operațional mai mare pentru clienți și dealeri, cu o eficiență operațională îmbunătățită.

„Există o oportunitate semnificativă de creștere în Europa. LiuGong se angajează să-și îmbunătățească produsele și serviciile continuu și să-și dezvolte afacerile în regiune, așa că am construit noul sediu central pentru a susține aceste aspirații”, a declarat Howard Dale, președinte LiuGong Europe & LiuGong Dressta Machinery.
Noul birou se va concentra pe vânzări, asistență pentru clienți și marketing pentru întreaga regiune europeană și va fi un important centru de customer support pentru clienții globali LiuGong. Pe lângă deschiderea sediului regional, LiuGong a anunțat și creșterea capacităților de producție în Stalowa Wola, Polonia. De asemenea, vor crește operațiunile pentru buldozere și lansatoare de conducte Dressta, precum și pentru încărcătoare frontale și excavatoare LiuGong pentru a fi livrate în Europa.

Pentru a celebra deschiderea sediului regional și noile operațiuni de producție, LiuGong Dressta Machinery a organizat un eveniment de două zile în care clienții, dealerii, conducerea și demnitarii locali au aflat mai multe despre noile facilități și capabilități, sărbătorind deschiderea noii unități de producție la fabrica LiuGong Dressta din Stalowa Wola.

Investiția reafirmă angajamentul pe termen lung și încrederea pe care LiuGong le are în piața europeană. Soluția integrată de producție extinde capacitatea de producție a LiuGong pentru a răspunde cererii tot mai mari de încărcătoare frontale Tier IV și excavatoare și oferă o platformă care sprijină adaptarea produselor pentru a răspunde cerințelor variate ale clienților de pe piețele europene importante. Cu o suprafață totală de 43.724 m2, noua zonă de producție acoperă 1.904 m2 și a fost concepută pentru a integra ultimele tehnologii de fabricație și cele mai bune practici ale LiuGong pentru a îmbunătăți calitatea, siguranța și eficiența, reducând totodată deșeurile și impactul operațiunilor industriale asupra mediului. Cu o capacitate de 1.000 de unități pe an, producția va include în prezent fabricarea de componente importante, vopsire, asamblare finală și testare.

„Este un semnal foarte clar că LiuGong este dedicată acestei piețe și se află într-o poziție puternică pentru a oferi clienților timpi scurți de instalare și un suport mai bun, cu produse proiectate și fabricate în Europa”, a spus Dale.
„Fabrica noastră din Europa se angajează să acționeze pe baza feedback-ului clienților, folosindu-se în acest sens în dezvoltarea de produse. Scopul nostru este să asigurăm o relație strânsă cu clienții, folosind rețeaua noastră extinsă de distribuitori, gata oricând să ofere servicii prompte”, a afirmat Teddy Wu, președinte LiuGong Dressta Machinery.

Modelele care vor fi produse la fabrica LiuGong din Europa:
• Excavatoare seria E: 922E, 924E, 925E, 928E, 936E, 939E: (cu mase operaționale între 22 și 39 t)
• Încărcătoare frontale pe roți seria H: 848H, 856H, 877H (capacități ale cupei într 2.5 și 7 m3)

MEq
By MEq octombrie 23, 2017 22:50