Noua serie 200 de la Avant Tecno

MEq
By MEq martie 21, 2016 23:02

Noua serie 200 de la Avant Tecno

Producătorul finlandez Avant Tecno a lansat la finele anului trecut noua serie de încărcătoare compacte multifuncţionale Avant 200, potrivite pentru lucrări în spaţii limitate sau aplicaţii ce presupun folosirea unui echipament uşor.

Utilajele din noua serie Avant 200 sunt puternice, uşor de operat şi sigure. „Întrucât segmentul principal de clienţi vizaţi este cel din sectorul DIY (do-it-yourself), uşurinţa utilizării acestor maşini a fost o prioritate în designul noii serii 200. Lucrul cu aceste maşini trebuie să fie la fel de uşor şi pentru operatorii care nu-s profesionişti. Noua seirie dispune de un sistem de cuplare rapidă a ataşamentelor, o vizibilitate mai bună, un post de conducere mai spaţios şi un display multifuncţional pe bord”, a spus directorul de vânzări Jani Käkelä.

Una dintre cele mai importante caracteristici tehnice ale noii serii Avant 200 este la nivelul șasiului. Maşina este cu 20 mm mai lată şi cu 60 mm mai lungă decât modelul precedent, caracteristică ce-i îmbunătățește stabilitatea, printre altele. Operatorul poate remarca acest lucru mai ales printr-o ergonomie mai bună şi spaţiu mai mare pentru picioare. De asemenea, e mai mult spațiu de depozitare pentru unelte, iar rezervorul de combustibil și bateria sunt considerabil mai mari decât înainte. Noua serie 200 are acelaşi sistem de prindere a ataşamentelor Avant quick attach ca modelele mai mari.
Noua serie Avant 200 cuprinde 4 modele. Avant 220 este echipat cu un motor de 20 hp pe benzină, iar Avant 225 dispune de un motor pe benzină Kohler EFI, de 25 hp. Producţia seriei 200 va începe cu modelele Avant 220 şi 225, iar din primăvara lui 2016 se vor adăuga şi 225 Park (dotat cu cabină L şi destinat în special pentru lucrări de întreținere: cosit de gazon, măturat, colectare frunze, îndepărtarea zăpezii și a nisipului, împrăștierea sării) şi 225LPG (cu motor pe GPL cu emisii scăzute, care-l face potrivit pentru lucrări de renovare şi demolare la interior).

MEq
By MEq martie 21, 2016 23:02